Létrehozva: 2024.09.11.

A Kísértés szereplője megbánta tetteit?

A Kísértés szereplője sok mindent máshogy csinált volna, saját bevallása szerint. Nagy Ő Nati vajon párja miatt mondhatja ezt?

Nagy Ő Nati nemrég még Jákob Zoli kegyeiért harcolt a TV2 párkereső műsorában, ami nem jött össze neki. Most pedig kísértőként próbálja meg tönkretenni a párok kapcsolatait A Kísértés című népszerű reality műsorban. Bár az "ördög" szerepét játssza, Kozelkin Natália rengeteg pozitív üzenetet kap a rajongóktól, ami a celebnőt is meglepi.

LB_20240426_szepseg_0015 Nagy Ő Nati
Nagy Ő Nati utólag máshogy viselkedett volna A Kísértésben (Fotó: Ladóczki Balázs)

Rendkívül meglepődtem, mivel egy megosztó személyiség vagyok. Engem, vagy nagyon utálnak, vagy nagyon szeretnek. Mégis nagyon sok pozitív üzenetben dicsérnek, szórakoztatónak tartanak, szeretnek nézni” – kezdte a Ripost-nak Nati, aki elmondta, a közeli szerettei is függővé váltak, hogy nézzék őt a tévében.

A barátaim, a családom rajongva nézik a műsort, ez lett az új függőségük

– osztotta meg a celebnő, aki a ma esti adásban tökéletesen ki fog akasztani mindenkit.

Nagy Ő Nati
Párja lehet Nagy Ő Natinak? (Fotó: TV2)

Máshogy csinált volna pár dolgot

A celebnő állítása szerint sosem játszotta meg magát a kamerák előtt, azonban sokmindent újraértékelt visszanézve a történteket.

Amit én a műsorban csináltam, az teljesen őszinte volt, sosem hazudtam, de így visszanézve sok mindent másképp csináltam volna a mostani fejemmel” – jegyezte meg a Nati, aki már nem tud, és nem is akar változtatni a történteken.

A sors rendeltetett, nem véletlen történtek így a dolgok, én nem kavarok bele a sorsba. Nem tudok rajta változtatni, és nem is akarok” – szögezte le a megosztó reality szereplő, aki a műsor során nagyszerű kísértőként csavarta el a pasik fejét, sőt…

LB_20240426_szepseg_0014
Nagy Ő Natiról sok pletyka kering (Fotó: Ladóczki Balázs)

Nagy Ő Nati párja mit szólna?

Natiról azt rebesgetik az internet csicsergő madarai, hogy lehet van valakije, sőt a jelek arra utalnak, a románc már egészen nyár eleje óta tarthat. Ez persze közel sem biztos, sokszor sok mindent feltételeznek a rajongók, azonban több kérdést is felvet, hogyan tud ismerkedni, vagy esetleg kapcsolatot fenntartani, miután ilyen szerepkörben láthatják őt egy tévéműsorban. Nati nem kívánt nyilatkozni erről:

Nem szeretnék erről nyilatkozni

– jegyezte meg a celebnő, aki a tájföldi villában történteket ugyan nem tudja megváltoztatni, mégis máshogy cselekedett volna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek