Létrehozva: 2024.09.19. 12:00

A Kísértés után saját műsorra vágyik Nagy Ő Nati

Kozelkin Natália jelenleg a TV2 A Kísértés című műsorában szerepel, és mint Kísértő a fiúkat próbálja elcsábítani. A Nagy Ő Natiként ismertté vált fiatal lány a műsor miatt kap hideget-meleget, különösen, hogy ő volt az első, aki le is feküdt valakivel a villából. Ennek ellenére úgy tűnik ,a nézők imádják, sőt egy saját műsorban is szívesen látnák.

Nagy Ő Nati a társkereső reality után úgy döntött, újra kipróbálja mennyire is megy neki a csábítás, igaz most foglalt pasikat igyekszik az ujja köré csavarni. Ami úgy tűnik, kifejezetten jól is megy neki, hiszen Noelt már az ágyába is sikerült becsalogatnia, na persze őt sem kellett győzködni. Emiatt Nati bőven kapott kritikát, különösen A Kísértés szereplőitől, de a kommentelők között is akadtak durva beszólások. Ennek ellenére a követői nagy része nagyon támogatja a fiatal lányt, olyannyira, hogy sokan az egyetlen érdekes karakternek tartják, aki még egy saját műsort is megérdemelne.

LB_20240426_szepseg_0015Nagy Ő Nati A Kísértés
A Kísértés szőkeségét imádják a rajongók, saját műsort jósolnak neki Fotó: Ladóczki Balázs

A TV2 sztárja számára cseppet sem volt egyszerű a műsor, különösen a történtek után, amiről utólag el is árulta az érzéseit.

Az egész, amit bent átéltünk nehéz volt, maga a bezártság, a „kalitka” amiben éltünk távol a szeretteinktől. Egy olyan környezetben lenni, ahol megsértettek, megaláztak nagyon nem volt egyszerű. Mai napig hálás vagyok Cynthiának, nélküle nagyon nehéz lett volna. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz

– írta Nagy Ő Nati Instagramon.

A kommentekben persze a rajongói biztosították róla, hogy egyáltalán nem csalódtak benne.

„Nem kell magyarázkodni senkinek! Mi úgy szeretünk, ahogy vagy és nem vagy vétkes semmiben!” – írta az egyik követője.

Hallod te nő, óriási forma ma vagy. Neked külön műsorod is lehetne!

– tette hozzá egy másik felhasználó, amire válaszul elárulta, reméli egyszer ez valóra is válik, persze inkább előbb, mint utóbb.

A Kísértés sztárját a barátai is támogatják

Ugyan Jákob Zoli szívét egyikőjük sem szerezte meg a Nagy Ő-ben, de a két egykori rivális, Nati és Virág nagyon jó barátnők lettek. Olyannyira, hogy Virág elárulta, nagyon zavarja, hogy a műsorban a lányok így bánnak a szőke bombázóval.

Az egyik részben, amikor a lányok kibeszélték Natit nagyon meglepődtem, mert előtte láttam, hogy az érkezés után együtt posztoltak, tök jól érezték magukat. Ezek után pedig a háta mögött beszélnek róla? Szerintem csak féltékenyek rá a külseje miatt, meg azért, mert őt már ismerik. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb lány csak azért ment oda, hogy híres legyen

 – mesélte a Ripost-nak Nagy Ő Virág.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek