Létrehozva: 2024.09.11.

Nagy Ő Virág helyretette A Kísértés pasijait: „Rosszabbak, mint a nők”

Péntek-Gyulai Virágot akkor ismerhették meg a nézők, amikor a rendhagyó párkereső műsor két évadában is ringbe szállt egy-egy ismert férfi kegyeiért. Ugyan a Nagy Ő-ben nem járt szerencsével, viszont A Kísértésben szívesen kipróbálná magát, bár a pasikról nincs igazán jó véleménnyel. Nagy Ő Virág nekünk el is árulta mit gondol róluk.

A Nagy Ő Virág néven ismertté vált Péntek-Gyulai Virágra akkor figyeltek fel a TV2 nézői, amikor a társkereső műsor két évadában is részt vett egymás után. És bár sem Árpa Attila, sem pedig Jákob Zoli szívét nem sikerült elrabolnia, a hódításról nem mondott le, sőt. Lapunknak elárulta, szívesen kipróbálná magát kísértőként, mint Nagy Ő Nati A Kísértésben, annak ellenére, hogy a pasifelhozatallal egyáltalán nincs megelégedve.

20231026_nagyO_Virag_02451_MW_bulvar_MK Nagy Ő Virág
Nagy Ő Virág Kísértőként szívesen kipróbálná magát, bár nem nyűgözték le A Kísértés pasijai (Fotó: Máté Krisztián)

„Sírnak, meg hisztiznek”

Virágtól már megszokhattuk, hogy igazán határozott véleménye van a pasikról, amit most sem rejtett véka alá.

Őszintén számomra csak egy-két olyan pasi van a műsorban, akire azt mondanám, hogy tudnék vele viccelődni és talán még külsőre is helyes, illetve egy olyan is van, aki külsőre nem az esetem, de a személyisége szimpatikus, a többit inkább hagyjuk. Nagyon vicces, ahogy ott sírnak, meg hisztiznek, rosszabbak, mint a nők

 – árulta el nevetve a Ripostnak.

„Nem is tudom mit csinálnék ott, bár szívesen lettem volna Kísértő, de a párommal biztos nem vállaltam volna be, ha lenne akkor se. A fiúk háza, ahol a Kísértő lányokkal vannak egyébként is sokkal jobb szerintem, jobb a hangulat, sokkal szórakoztatóbb” – tette még hozzá.

Nagy Ő Virág a lányokat sem kímélte

A modell szerint a legtöbb lány csak hírnév miatt vágott bele ebbe a műsorba, ami Virág szerint egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik:

Nagyon sok lány biztos, hogy azért ment, hogy híres és influencer legyen utána, de azt mindig elfelejtik, hogy most már ebben az iparban a szép külső nem elég. Sok jó csaj van, még női szemmel is, de a személyiség, az a plusz, ami előrébb tud vinni ebben a szakmában. Már én is elengedtem, hogy mindig szép, meg tökéletes legyek, bár próbálkozom, de úgyse ez a lényeg.

„Viszont az itteni lányokban nem látok semmit, van olyan, akinek a nevére sem emlékszem. És most a műsor miatt még érdekesek, de utána fennmaradni sokkal nehezebb” – árulta el.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek