Létrehozva: 2024.07.25.

Nagy Ő Virág Jákob Zoliról: "Őt elégszer helyreraktam már"

A párkereső reality szereplő rendet tenne a szemtelen férfiak között, ha szuperhős lenne, hogy segítsen a nőkön. Nagy Ő Virág nem kímélte az őt kikosarazó Árpa Attilát és Jákob Zolit.

Nagy Ő Virág románca ugyan nem tudod kibontakozni Jákob Zolival, sem Árpa Attilával a TV2 párkerítő műsorának két évada során, azonban rengetegen megismerhették őt a közönségből. Mint kiderült, igazán érdekes személyiség, olykor-olykor már fura lehet sokaknak, mert teljesen más oldalról tekint a világra, mint sokan mások. Nemrég kiderült, sokan pont azt szeretik Virágban, hogy nagy meglepetést tud okozni a semmiből.

Nagy Ő Virág
Nagy Ő Virág nem beszél sokat, de ha megszólal, akkor arra mindenki emlékezik (Fotó: Szabolcs László)

Ritkán szól, de akkor nagyot

Nekem azt szokták mondani, hogy az a szuperképességem, hogy nagyon rövid idő alatt tudok olyat mondani, amin megdöbbennek az emberek, de mondjuk előtte órákig meg se szólalok” – kezdte a Ripostnak Virág a Deadpool 3 peremier előtti vetítésén, aki nem beszél sokat, de ha megszólal, akkor biztos emlékezetes lesz.

Sokszor, mint a néma Levente, hogy keveset beszél, de akkor nagyon

– jegyezte meg az azóta is szingli celeb, aki állítása szerint, nincs még egy olyan ember, mint ő.

Páratlan

Péntek-Gyulai Virág nagyon jól tudja magáról, hogy nem szokványos személy, de ez egy cseppet sem vesz el a szerethetőségéből. Neki természetes, hogy ilyen a mindennapokban.

Azt mondják, hogy ez tök jó, de nekem ez természetes” – mondta Virág, aki sokszor kapja meg, hogy mennyire egyedi.

Erre szokták mondani, hogy limitált, ikonikus, egyedi, egyéni

– szögezte le a TV2 párkereső sztárja, aki szívesen élne együtt pár szuperképesség birtokában.

20231026_nagyO_Virag_02453_MW_bulvar_MK

Nagy Ő Virág
Nagy Ő Virág szuperképessége a szuperfogyás lenne (Fotó: Máté Krisztián)

Szuperfogyás

A reality szereplőt egy arról is megkérdeztük, hogy milyen szuperképességnek örülne a legjobban. Virág olyan szupererőről álmodik, aminek minden nő örülne.

Ha lehetne szuper képességem, akkor biztos a szuper fogyás lenne úgy, hogy bármit, bármikor ehetek és ihatok. A gondolatolvasás is tetszene. Lennék halhatatlan is, csak persze egy fiatal testben. Az csak azért lenne rossz, hogy a barátaimat és a szeretteimet végig nézném, ahogy elvesztem őket” – mondta Virág, aki, ha szuperhős lenne, rendet tenne a férfiak között.

Ha szuperhős lennék, akkor mindenkin segítenék, de legfőképpen a nőkön. A szemtelen pasikat helyreraknám” – szögezte le a reality szereplő, aki Jákob Zolit is megemlítette.

293A5906
Nagy Ő Virág elégszer helyrerakta már Jákob Zolit (Fotó: Szabolcs László)

Nagy Ő Virág helyrerakta Jákob Zolit

A celebnő eddig sem kímélte a műkorom milliárdost, sőt most az is kiderült, optikust is tanácsolt már számára, hogy végre észrevegye őt.

Jákob Zolival ezt már rég megbeszéltem. Őt elégszer helyreraktam már. Megmondtam neki egy párszor annak idején, hogy rossz volt a szemüvege és menjünk az optikushoz, de ez már a múlt. Árpa Attiláról meg nem tudok mit mondani, az ő mandátuma már rég lejárt

 – mondta Virág.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek