HŰHA

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.30.

Micsoda idomok: Ők A Kísértés mindenre elszánt bombázói

Kasza Tibor műsorvezetésével tér vissza a TV2-re a szívekre tekintve legveszélyesebb és legcsábítóbb reality. A Kísértés próbára teszi a kapcsolatokat.

Szeptember 1-jén útjára indul A Kísértés a TV2-n. Összesen húsz, mindenre elszánt kísértő vág neki a kalandnak, hogy próbára tegyék a beköltöző párok kapcsolatát. 

A Kísértés
A Kísértés bombázói már alig várják, hogy elkezdődjön a csábítás (Fotó: TV2)

A szuperprodukcióban összesen négy pár vesz részt. A szerelmesek Kasza Tibor műsorvezetésével kalandozhatnak Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek… Természetesen a csábításnak nehéz lesz ellenállni, hiszen 10 nő és 10 férfi teszi próbára a szerelmeseket. Ők az úgynevezett Kísértők. 

A Ripost most arra vállalkozott, hogy bemutatja azokat a bombázókat, akik a vágy tárgyát képező kísértőként bizony alaposan próbára fogják tenni a férfi szereplők hűségét és elhivatottságát.

Lássuk tehát a kísértő hölgyeket!

Nati (21)

Hoppá, máris egy ismerős arc! Nati a 2023-as Nagy Ő-ben még Jákob Zoli szívéért és vörös rózsájáért küzdött, ám Zoli végül mást választott a fináléban. A félig orosz, félig magyar származású szépség azonban azóta sem csügged, most kísértőként mutatja meg, mennyire ért a csábításhoz.

A Kísértés
Nati A nagy Ő után A Kísértésben is szerencsét próbál (Fotó:  TV2)

Tina (21)

Tina pultosként a világ számos pontjára eljutott már, de szépségversenyeken is sokat bizonyított már. Így nem lenne meglepő, ha A Kísértésben is megkavarná a szálakat.

A Kísértés
Tina több szépségverseny győzteseként érkezik a műsorba (Fotó:  TV2)

Niki (23)

A modell legnagyobb félelme, hogy bizonyos kalandokat elszalaszt az életben. Hát, a thaiföldi kalandokból minden bizonnyal alaposan kiveszi a részét.

A Kísértés
Niki semmiről sem akar lemaradni (Fotó: TV2)

Barbi (27)

A fekete hajú szépség Barbie Dixon néven hatalmas követőtáborral rendelkezik a TikTokon. Állítása szerint olyan empatikus, hogy bárki kiöntheti neki a szívét.

A Kísértés Barbi
Barbi megértő szívét is be fogja vetni (Fotó:  TV2)

Nikol (23)

A szőkeség férfiideálja épp olyan, mint Szoboszlai Dominik. Bár a magyar válogatott csapatkapitánya érthető okokból nem vesz részt a műsorban, Nikol kész felkavarni az állóvizet!

A Kísértés Nikol
A Kísértés: Nikol szókimondó típus, ami a szívén, az a száján (Fotó:  TV2)

Nicoleta (27)

Nicoletának nem ismeretlen terep a szereplés, influenszerként imádja, ha rá irányul a figyelem. A férfiak mohó pillantásait vajon hogy fogja állni?

A Kísértés Nicoleta
A Kísértés: Nicoleta már most menő influenszernek számít (Fotó:  TV2)

Anna (24)

A sokoldalú szépségkirálynő. Korábban nagy kontraszt volt a törékeny, igényes, csajos külseje és fiús személyisége között. Édesapja az egyik legjobb barátja, úgy nőtt fel, hogy folyamatosan együtt lógtak, ez formálta az érdeklődési körét és a személyiségét.

A Kísértés
A Kísértés: Bár Anna nagyon nőies, imádja a pasis hobbikat (Fotó: TV2)

Angi (22)

Angi nagyszájú, személyiségre pasis csaj, aki mindenkinek próbálja átadni a pozitív gondolkodást, de ha támadják keményen megvédi magát. Hisz a sorsban, szerinte oka van mindennek, hogy miért van ott, ahol.

A Kísértés
A Kísértés: Angi  nagyszájú, laza és imád táncolni (Fotó: TV2)

Eda (25)

Matematika tanár. Szerepelt a romániai Kísértésben, csábító volt és sikeresen el is csábított valakit. Kedves, közvetlen, belevaló, talpraesett csaj. Több mindenben tehetséges: ért az informatikához, szeret rúd táncolni, jól zongorázik és mindenféle sportot űz.

A Kísértés
A Kísértés: Eda igazán belevaló csajnak tartja magát (Fotó:  TV2)

Cynthia (22)

Ez nem semmi! Cynthia egy dögös, sportos csaj, akiben azért van elég őrültség is. Szerinte mindig a pasinak kell meglépnie az első lépéseket, de azért volt már arra is példa, hogy egy fiút lekövetett az online térképen egy napon keresztül, csak azért, hogy “véletlen” összefussanak.

A Kísértés
A Kísértés: Cynthiába szorult egy csipetnyi őrültség is (Fotó: TV2)

A Kísértés, a párok próbája első adását szeptember 1-jén 20:15-től láthatják a nézők a TV2-n – a következő részek hétköznaponként 21.30-kor kerülnek képernyőre.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek