RIPOSTER

Szívszorító: Itt keresi naponta testvére a 10 napja eltűnt beteg férfit!

Budapest több pontján is látták már a 41 éves Morvai Ferencet. A súlyos pszichiátriai beteg férfi családja közben egyre tehetetlenebb. Testvére órákat tölt kedvenc helyén, hátha megpillantja....
  • Szerző: Doris

Órákat tölt a budapesti Örs vezér terén a 10 napja eltűnt Morvai Ferenc testvére. Erzsébet egyre kétségbeesettebb, már kezd beleőrülni a sok ellentmondásos információba. Egyetlen reménye, hogy megpillantja súlyos beteg öccsét a főváros egyik legforgalmasabb részén. Ferenc ugyanis nagyon szeretett az Örsön sétálni, és jól ismeri a környéket.

"Másodállásban takarítást is vállalt édesanyánkkal a XVI. kerületben, a tér szomszédságában. Minden reggel kijövök ide, hátha meglátom őt a tömegben. Már nem tudom, miben bízzak! 10 napja semmi hír felőle!"

- mondta remegő hangon Erzsébet a %%-nak.

A család közben sorra kapja a telefonokat, egyesek a Keleti pályaudvarnál látták Ferencet, míg mások szerint a Hősök tere közelében ült egy padon. A személyleírás azonban nem egyezett teljesen. Bár a skizofrén férfi vitt magával váltóruhát, így elképzelhető, hogy más öltözetben látták, de neonzöld mintázatú cipőjét nem tudta lecserélni. A telefonálók mégis más lábbeliben látták.

Erzsébet ráadásul attól tart, sokan veszélyesnek tartják üldözési mániás testvérét, ezért nem mernek hozzá odamenni. Az aggódó asszony újra leszögezte, hogy bár Ferenc pszichiátriai eset, a légynek sem ártana.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?