POLITIK

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MAGYAR FÉRJ ÖLT SPANYOLORSZÁGBAN

Több késszúrással ölte meg magyar párját egy szintén magyar férfi a spanyolországi Alicantéban. A 49 éves férfit letartóztatták, a környéken pedig háromnapos gyászt rendeltek el. A megölt nő ugyanis nem volt spanyol állampolgár, de a családon belüli erőszakot Spanyolországban nagyon komolyan veszik. A kint élő magyarokat nagyon megrázták a történtek.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

 

ÖTSZÁZASRA NYOMTÁK A HÚSZEZREST

Ötszáz forintosokat használnak húszezresek hamisítására. A másolatokat csak úgy lehet megkülönböztetni az eredetitől, ha a fény felé tartjuk őket. Egy ilyen hamis húszezressel szeretett volna egy nő fizetni egy dorogi boltban. Azt mondta, hogy a hamis húszezrest akkor kapta, amikor eladta a telefonját. A táskájában azonban még legalább 300 ezer forintnyi hamis bankjegy volt.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

 

REPÜLT A PÓTKOCSI AZ AUTÓPÁLYÁN

Hihetetlen felvétel készült arról, ahogy az oldalára borult egy pótkocsi az M7-es autópályán. Egy kisteherautó vontatta. Valószínűleg az erős oldalszél kapott bele a ponyvába, emiatt történt a baleset, amit egy autó fedélzeti kamerája felvett. A sofőr azt mondta, igyekezett minél hamarabb kikerülni, nehogy belemenjenek hátulról, mert ott volt vele kétéves kisgyereke is.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

 

MÉRGEZETT KECSKÉKTÕL LETTEK BETEGEK

Szándékosan mérgezték meg a kecskéket egy budapesti tanyán. Ezt állítja az elpusztult állatok gazdája. Egy lovaknak szánt gyógyszert szórt szét valaki a legelőn, ezt ették hónapokig az állatok. A legnagyobb baj az, hogy a mérgezett kecsketejből a gyanútlan gazda sajtot, túrót készített, amiből adott másoknak is. Azóta több szomszédja, ismerősei, ő maga és hét hónapos kisfia is betegek, van, aki már lábra sem tud állni.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?