POLITIK

Tarlóssal évek óta nem mer vitázni Karácsony

Karácsony Gergelynek, a baloldal főpolgármester-jelöltjének számtalan alkalommal és témában lett volna lehetősége, de az elmúlt egy évben egyetlen alkalommal sem vitázott Tarlós Istvánnal a Fővárosi Közgyűlésben – írja a Magyar Nemzet.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Zugló polgármestere a közgyűlési munka mellett a bizottsági feladatait is elhanyagolta. Tarlós István Karácsonnyal szemben az elmúlt közel 30 évben nyíltan megvívta a csatáit elődjével, Demszky Gáborral és a balliberális közgyűlési képviselőkkel szemben.

karácsony gergely

Zugló polgármestere, a baloldal főpolgármester-jelöltje a tavaly augusztus 29. óta megtartott kilenc fővárosi rendes és rendkívüli ülésből mindössze ötön vett részt, négy alkalommal távol maradt. De amelyeken megjelent, azokról az ülésekről is általában a befejezésük előtt távozott. Karácsony Gergely – ahogy a korábbi négy évben – az elmúlt 12 hónapban (2018-ban) sem vett részt vitában.

A jelenlegi főpolgármester ezzel szemben 1990 és 2010 között mind III. kerületi polgármesterként, mind a közgyűlési Fidesz-frakció vezetőjeként, valamint kihívóként számtalan esetben és fórumon vitába szállt elődjével, az SZDSZ-es Demszky Gáborral.

Karácsony eddig kerülte a vitákat, most követelné

A fentiek ellenére a baloldal főpolgármester-jelöltje most mégis gyávasággal vádolja Tarlós Istvánt, hogy miért nem áll ki vele vitára. Vitakényszere odáig fajult, hogy az országfásítási program kezdő, illetve a 10 000 fát Budapestre program múlt hét pénteki margitszigeti záró eseményére Tordai Bence párttársát küldte el, hogy felelősségre vonja és mind verbálisan, mind fizikailag provokálja Tarlós Istvánt.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?