KÜLFÖLD

Újabb áldozata van a karácsonkői kórház tűznek, kiderült miért csaphattak fel a lángok

Kigyulladt a hétvégén a Piatra Neamț-i kórház koronavírusos osztálya. Többen megsebesültek és meghaltak a tragédiában.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt szombaton tűz ütött ki a romániai Karácsonkő megyei kórházának intenzív osztályán, ahol a koronavírusos betegeket is ápolták. A tűz 18.30 órakor ütött ki a kórház második emeletén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legfrissebb értesülések szerint a Piatra Neamț-i tűzesetnek immár 11 halálos áldozata van. Hétfőn délelőtt Páskánba szállították az egyik sérültet, aki útközben vesztette életét – írja a Transindex.ro.

Elégett ágy a moldvai Karácsonkõ (Piatra Neamt) kórházának intenzív osztályán pusztító tûz után, 2020. november 14-én. A koronavírus-fertõzéses betegeket gyógyító kórházban tíz ember életét vesztette, hét pedig életveszélyes sérülést szenvedett. – MTI/AP/Exploziv TV Neamt

A korábbi információk szerint hét férfi és három nő vesztette életét. Az áldozatok 67 és 86 év közöttiek voltak.

A nyomozáshoz közel álló forrás szerint egy infúziós fecskendőpumpa gyulladt ki, és a láng gyorsan átterjedt az oxigénforrásra, ahol erőteljes robbanás következett be. Ezt követően az egész kórterem tűzbe borult.

Kiégett szoba a moldvai Karácsonkõ (Piatra Neamt) kórházának intenzív osztályán pusztító tûz után, 2020. november 14-én. – MTI/AP/Exploziv TV Neamt

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?