KÜLFÖLD

Tragikus hirtelenséggel, álmában halt meg az angyali 3 éves kisfiú

Rejtélyes és ritka betegség végzett a kisgyermekkel. Édesapja talált rá elhunyt kisfiára.
  • Szerző: Ripost

A kis Frankie Grogan gyermekkorában egészségesnek tűnt, leszámítva, amikor hirtelen belázasodott. Az egyik éjszaka elaludt, majd soha több nem ébredt fel…

A szülőket teljesen sokkolta, hogy az egyik éjszaka még békésen lefektették 3 éves kisfiukat, majd másnap reggel holtan találták az ágyában. Mint kiderült, hirtelen halálát és néha előjövő rohamait egy „rendkívül ritka” agyi betegség okozta.

Frankie nagyon boldog gyermek volt, szülei egészségesnek hitték ugyanis, halála előtt öt hónappal a rohamai is elmúltak.

„A rohamokkal kapcsolatban azt mondták az orvosok, hogy a gyermekek többsége kinő belőle” - árulta el az anyja.

Sarah és James Grogon csupán annyi furcsaságot fedeztek fel gyermekükön aznap, hogy éjszaka felkelt inni, mert melegnek érezte magát. Így gyógyszert is adtak neki, majd megvárták, míg elalszik és csak azután tértek vissza saját hálószobájukba. Az orvosi vizsgálat szerint ezután körülbelül egy órával később vesztette életét Frankie – írja a Mirror.

„Frankie was a healthy and happy boy.” ?

Közzétette: Daily Mirror2020. március 6., péntek

Halála után derült ki, hogy egy hippocampalis nevű nagyon ritka betegsége volt a kisfiúnak. Az első görcsös rohama még egyéves kora előtt tört rá, de az orvosok hazaengedték akkor, mert azt hitték, csupán lázgörcsről van szó.

„Mindig nagyon vigyáztam rá, tudtam, hogy nem 100%-os, ezért mindig mértük a testhőmérsékletét. James reggel korán ment dolgozni, így bement Frankie-hez ránézni. Akkor talált rá kéken” – mondta megtörten az édesanya.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?