KÜLFÖLD

Támadásba lendült a Soros-banda

A május 26-i európai parlamenti (EP-) választások előtt elindítanák a hazánk elleni, hetes cikkely szerinti brüsszeli büntetőeljárást a Soros-féle, bevándorláspárti álcivil szervezetek - derül ki az uniós vezetésnek írt sürgetőlevelükből.

Elég volt az időhúzásból! – ezzel a címmel fordult az EU Általános Ügyek Tanácsához több nem kormányzati szervezet (NGO), köztük a Soros György által is finanszírozott Amnesty International, a Human Rights Watch és az Open Society European Policy Institute - írja a Magyar Hírlap.

A magukat jogvédőnek hazudó, bevándorláspárti álcivil szervezetek konkrétan azt követelik, hogy

„kezdjék el végre az érdemi meghallgatásokat a szeptemberben megindított hetes cikk szerinti eljárásban,

hallgassák meg a magyar kormány képviselőit az emberi jogok és jogállamiság helyzetéről".

Javasolják, hogy az Európai Tanács nemzetközi és régiós szakértőkkel hatásos, alapos vizsgálatot folytasson le.

Úgy vélik, Magyarország megbüntetésének eddigi elmaradásáért a román uniós elnökség a „felelős", miután az Európai Parlament tavaly szeptemberben már döntött ennek szükségességéről.

 

Sorosék kifejezetten aggódnak amiatt, hogy

az eljárás halogatásával a szerintük „jogos indítványban" megfogalmazott válogatott hazugságok megválaszolatlanok maradnak.

Levelükben felhívják a figyelmet arra is, hogy még az EP-választás előtt bizonyítania kell az uniónak, hogy bárhol fellép "az értékek és a jogok védelmében", magyarán hazánk ellen, a Brüsszel által erőltetett bevándorláspárti politika elutasítása miatt.

Elképesztő az a pökhendi arrogancia, amelyet a Soros zsoldjában álló, senki által meg nem választott álcivilek megengednek maguknak azzal, hogy utasítani próbálják az uniós szervezeteket. Kétségbeesésük érthető, mert  joggal tartanak tőle, hogy a következő uniós vezetésnél a jelek szerint sokkal nehezebb, vagy talán lehetetlen is lesz keresztülvinni a hazugságoktól hemzsegő Sargentini jelentésre alapozott indítványt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?