KÜLFÖLD

Valóra vált a szülők rémálma: holtan találták meg az eltűnt 13 éves kislányt

A szülők nem akarnak mást, csak az igazságot, megtudni mi történt kislányukkal. Fél év után akadtak a rendőrök a tinédzser nyomára.
  • Szerző: Ripost

A végsőkig reménykedtek a fiatal lány szülei, hogy élve fogják megtalálni imádott gyermeküket. Alezauna Carter-t, vagy ahogyan mindenki szólította „Libby”-t fél évvel korábban látták utoljára a Philadelphia Theodore utca 700-as tömbjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy múlt az idő családja egyre jobban kezdte elveszíteni a reményt, de mindvégig bíztak abban, hogy egyszer csak visszakaphatják majd. Libby jó gyerek volt, aki szeretett táncolni és Tiktokozni.

holtan találták meg az eltünt lányt

Alezauna Carter-t holtan találták meg
Fotó: YouTube

„Erős lány volt, de nem ezt érdemelte. Egyáltalán nem. Azt hiszik, hogy ha kint van az utcán, akkor már egyből valami rosszat csinál. Nem, biztosan csak rossz társaságba keveredett” – nyilatkozta a tinédzser lány unokatestvére a Crime Online oldalának.

Libbyt végül holtan találták meg egy utcában, a szájában egy lőtt sebbel. A rendőrség átvizsgálta a közeli térfigyelő kamera felvételeket, ami során egy gyanús férfit fedeztek fel. A hatóságok nyomravezetői díjat ajánlottak fel, ha valaki azonosítani tudja a csuklyás férfit.

Egyelőre, így még gyanúsítottjuk sincs a 13 éves kislány halála kapcsán. Sőt azt sem tudni, mi történt vele azalatt a fél év alatt, miután eltűnt otthonából.

A szülők nem akarnak mást, csak az igazságot, megtudni, mi történt kislányukkal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?