KÜLFÖLD

Iskolába indult, de szülei soha többé nem látták élve a 13 éves kisfiút

Nem tudni, hogyan történt a tragédia, de napokig keresték az eltűnt iskolást, mire megtalálták a holttestét.
  • Szerző: Ripost

A szülők legrosszabb rémálma vált valóra, amikor nyolcadik osztályos kisfiuk nem tért haza az iskolából. A mindössze 13 éves Zaheid Alit április 20-án látták utoljára, amikor egyik barátjával leszálltak egy buszról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatalok nem tudni miért szálltak le korábban a buszról, de az egészen biztos, hogy utána már az iskolába sem értek be. Emiatt az igazgató, Matt Jones kereste fel a szülőket.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Fotó: Pixabay

Azt nem tudni pontosan, hogyan következett be a tragédia, de néhány szemtanú látta lezuhanni a londoni Tower Bridge-ről a kis Zaheidet.

A tanuló holttest végül április 28-án találták meg a Temzében, később pedig szülei azonosították. A tragikus halálával kapcsolatban a helyi rendőrök vizsgálatot indítottak.

„Mély fájdalommal hallottuk, hogy a rendőrség megtalálta egyik eltűnt diákunk holttestét. Szívünk mélyén együtt érzünk a családjával és a barátaival. Iskolai közösségként összefogunk, biztosítva, hogy minden diákunknak támogatást nyújtsunk ebben a nehéz időszakban” – nyilatkozta a tragikus hír hallatán az igazgató.

Egy szemtanú korábban azt nyilatkozta, hogy egy nő megpróbált segíteni az iskolás kisfiún. Amikor meglátta a Temzében. beugrott a folyóba és megpróbálta kihúzni Zaheidet, de csak a kabátját és az iskolatáskáját érte el – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?