KÜLFÖLD

Szorul a hurok: Hazafelé tarthat a rettegett magyar sorozatgyilkos

Új információk szivárogtak ki az Olaszországból menekülő férfiről!
  • Szerző: Doris

A szerbiai Szabadkára tarthat az a magyar származású kegyetlen sorozatgyilkos, aki április 1-jén egy kocsmárost végzett ki, később pedig egy mezőőrt ölt meg hidegvérrel Olaszországban.

Az azóta bujkáló Fehér Norbert felkutatására valóságos hajtóvadászatot indítottak az olasz hatóságok, és úgy tűnik, egyre messzebbre jutnak a nyomozásban.

A Bors szerint a rendőrök most a kocsmárosgyilkosság helyszínéhez, Budrióhoz közel találtak friss nyomokat: úgy tűnik, hogy Fehér egy Molinella melletti tanyán, egy kis házban húzta meg ma­gát, ami egy román nő tulajdona. Több külföldi is él ott, róluk a rendőrkutyák szagmintát is vettek, miután a férfi vélhetően érintkezett velük. Az olasz lapok rendőrségi forrásokra hivatkozva írják, hogy valamennyien románok.

Az olasz hatóságok közben azt kérték a szerb rendőrségtől, hogy mindenkit figyeltessenek, aki kapcsolatban állhat a férfivel. Ez érvényes a férfi két nővérére és édesanyjára is. Gyanítják ugyanis, hogy bármikor kapcsolatba léphet velük, sőt azt sem zárják ki, hogy egyenesen hazafelé tart.

Vajon sikerül a nyomára bukkanni?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?