KÜLFÖLD

Megásatta a sírját barátjával, majd végzet vele a férfi, amiért molesztálta 6 éves kislányát

Kegyetlen bosszút állt az édesapa, amiért egyik legjobb barátja bántani merte kislányát. Egy emberként fogtak össze érte a helyiek.
  • Szerző: Ripost

Oroszországban letartóztattak egy feldúlt édesapát, aki állítólag arra kényszerítette a hatéves lányát szexuálisan molesztáló pedofilt, hogy ássa meg a saját sírját, mielőtt megölte és eltemette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset akkor kezdődött, amikor az apa véletlenül megtalálta haverja, Oleg Sviridov telefonján a pornográf tartalmakat. A hátborzongató történetről a bántalmazott kislány édesanyja mesélt a Daily Star oldalának, aki a két barát hangos veszekedésére ért haza.

Fotó: 123rf

„A férjem hisztérikus állapotban volt. Soha nem láttam még ilyennek. Sokáig tartott, mire magához tért, hogy elmagyarázza nekem mi történt. Remegő kezekkel elővette Oleg telefonját, és megmutatott nekem egy videót. El sem tudjátok képzelni, mit éltem át, amikor megláttam. Rosszul éreztem magam, szédültem és hányingerem volt” – kezdte az összetört édesanya, aki elárulta ekkor még el tudott menekülni a pedofil ismerősük a házukból.

„Egész testemben remegtem. Nem hittem a szememnek, hogy a mi gyermekünk van a videón. Aztán a férjem elkezdett sírni. Folyton azt ismételgette: „Ő a legjobb barátom, rábíztam a gyerekeinket, úgy bíztam rá, mint magamra” – tette hozzá a nő.

A sokkot kapott édesapa a következő napon egy másik áldozat édesanyjával együtt elmentek szembesíteni a férfit. Pillanatok alatt elszabadult a pokol, az édesanya megpróbálta megfojtani Szviridovot, de az apa lerántotta róla.

Állítólag megengedték neki, hogy elbúcsúzzon az anyjától, mivel ultimátumot adtak neki: feladja magát a rendőrségen vagy öngyilkos lesz.


Még aznap este az apa egy közeli erdőbe vezette barátját a Szamara régióban, megásatta vele a saját sírja, majd hidegvérrel megölte. Miután eltemette a holttestet, telefonon jelentkezett a rendőrségen, de csak hetekkel később vallotta be a késeléses verekedést és a sír helyét.

Jelenleg házi őrizetben van a gyilkossági nyomozás idejére, és akár 15 év börtönbüntetésre is számíthat, ha bűnösnek találják.

A falubeliek azonban támogatásukról tettek tanúbizonyságot, és létrehoztak egy crowdfunding-oldalt, hogy pénzt gyűjtsenek egy védőügyvédre a számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?