KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: magával rántott egy nőt a halálba az öngyilkos férfi

Az ártatlan asszony éppen randevún volt, amikor a magasból rázuhant gyilkosa. Senki nem számított a kettős tragédiára.
  • Szerző: Ripost

Egy váratlan tragédia miatt kellett életét veszítenie egy 29 éves nőnek, aki még csak nem is sejtette, milyen veszély fenyegeti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A San Diegó-i épület tetejéről vetette le magát egy férfi, egyenesen a járókelőre, akit a becsapódás erejétől szörnyethalt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Taylor Kale éppen egyik ismerősével sétálgatott, amikor a parkolóház tetejéről rázuhant az öngyilkos férfi. Később az is kiderült, hogy a páros éppen a második randevúján volt, miután egy internetes társkeresőn megismerkedtek.

A tragédia idején éppen a közelben tartózkodott egy rendőrpáros is, akik azonnal félreálltak és biztosították a helyszínt. Az öngyilkosságot elkövető férfit még mindig nem sikerült azonosítani a nyomozóknak. A nőt kórházba szállították súlyos sérüléseivel, de kevesebb mint egy óra múlva meghalt. A mellette sétáló férfinak, úgy tudni, nem esett bántódása.

„Csak azt akarom, hogy az emberek tudják, milyen fantasztikus ember volt” – mondta a gyászoló férfi a halott nőről.

A baleset helyszínén egy ideiglenes emlékművet állítottak fel – írja a Yahoo.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?