KÜLFÖLD

Az oltárnál esett össze holtan az apa szerettei előtt, 11 gyermeket hagyott félárván

Utolsó kívánsága már nem teljesülhetett a férfinak.
  • Szerző: Ripost

A Stevenstonból származó 57 éves Paul Wynn családja teljesen összetört azután, hogy a férfi az oltárnál holtan esett össze. Paul közvetlenül az „igen„ kimondása előtt halt meg, mielőtt elvehette volna szerelmét, Alisont.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindenkit megdöbbentett a négyéves kisfiú halála

Fotó: Pixabay

A kétségbeesett család azonnal felpattant a helyéről, és próbálták újraéleszteni a férfit, sikertelenül. A tragédia előtt 8 nappal közölték Paullal, hogy hasnyálmirigyrákja van, ami már átterjedt a májára és a tüdejére. Azt mondták neki ekkor, hogy minimum hat hete van hátra, de maximum 2 hónapja. A pár vágya az volt, hogy összeházasodjanak, így előre hozták az esküvőt, de utolsó kívánságuk nem teljesült.

„Ha tudtam volna, hogy nem tudunk egybekelni, megpróbáltam volna egy még korábbi időpontra leszervezni az esküvőt. Úgy tűnt, minden rendben van, majd összerogyott, én pedig odafutottam hozzá. A nevét kiabáltam, de már nem nézett rám” – magyarázta Alison.

11 gyermeke gyászolja

A férfinek összesen 11 gyermeke született, és szerettei úgy jellemezték, hogy csodálatos apa volt. A 11 gyermekből 5 született Alisontól, a többi Paul korábbi kapcsolataiból – írja a Daily Star.

„Rettenetesen nehéz, de a gyerekek miatt nem roppanhatok össze, minden nap fel kell kelnem és élnem az életemet. Paul és én 2004-ben elveszítettünk egy gyermeket, miután elvetéltem, így egy kis vigaszt nyújt nekem most, hogy ott vannak fent együtt„ - mondta az asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?