KÜLFÖLD

Meztelenül, harapásnyomokkal a testén találtak a fiatal terhes nőre az erdőben

A 6 hónapos terhes nő holttestére a barátja talált rá.
  • Szerző: Ripost

Tavaly novemberben egy szinte felfoghatatlan tragédia történt egy Párizs közeli erdőben: a 29 éves Elisa Pilarskit kutyák marcangolták halálra. Meztelen, harapásnyomokkal borított holttestére barátja talált rá. A nő hathónapos terhes volt.

A halálesettel a közeli vadászklub kutyafalkáját gyanúsították meg, ennek következtében pedig egyre többen kezdtek el tiltakozni a sportvadászat ellen. Mára azonban kiderült: a nőt nem vadászkutyák, hanem barátja kutyája marcangolta halálra.

Közzétette: Page de Soutien à Elisa Pilarski2019. november 19., kedd

Elisa épp barátja kutyáját, a Curtis névre hallgató amerikai staffordshire terriert sétáltatta. Egy idő után rémülten hívta párját. Félt a környéken lévő vadászkutyáktól, és elmondása szerint a többi kutya miatt Curtis is furán viselkedett. Christophe 45 perccel később talált rá barátnője holttestére. Kutyájuk ott ült mellette. A testet nagyjából 30 másik eb vette körül.

A boncolás kimutatta: a nő elvérzett. A lábát és a fejét borító sebekbe halt bele.

A férfi joggal hitte azt: a vadászkutyák végeztek Elisával. A haláleset után rengetegen szólaltak fel a sportvadászat ellen – mára azonban a DNS vizsgálatok minden kétséget kizáróan bebizonyították: maga Curtis kutya volt az, aki halálra marcangolta a nőt. A kutya DNS-ét találták meg a nő sebeiben, míg a nő DNS-e a nyakörvről is előkerült – számolt be az esetről a Daily Mail Australia.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?