KÜLFÖLD

Meztelenre vetkőztette és úgy büntette meg 14 éves lányát az oláhszentgyörgyi polgármester +18-as videó

A polgármester a kislánya megalázását még videóra is vette.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő videó borzolta fel a kedélyeket Romániában: az oláhszentgyörgyi polgármester meztelenre vetkőztetett kislányát alázza meg, amiért szófogadatlan volt.

A könnyeivel küszködő kislány meztelenül térdepel a falnál egy ausztriai síparadicsom egyik szállodájában, két kezét magasba emelve ismétli, amit apja diktál neki – írta a maszol.ro.

Traian Ogâgău a következő mondatokat ismételtette lányával: „nem leszek többé szemtelen. Gyakorlatozni és tanulni fogok. Én vagyok a legszemtelenebb lány ebben a szállodában”.

Miután felkerült a videó az internetre, szinte egy emberként háborodott fel az egész ország, amire Traian Ogâgău csak annyit reagált, hogy egy hotelben készült a felvétel, amikor síelni voltak, és csak az elszemtelenedő kislányát akarta így megbüntetni.

„Azért meztelen és vizes a haja, mert akkor jött ki a zuhany alól... a megbüntetéséről szóló felvételt az anyjának küldtem el, nem tudom, hogyan került nyilvánosságra” – magyarázkodott a polgármester.

A botrányos felvétel kiszivárogtatása után nem sokkal később a polgármester a Facebook-oldalán egy videóban fejezte ki nem tetszését az esettel kapcsolatban, mint mondta, ez a magánéletébe való súlyos beavatkozás.

„Én senkinek nem mondom meg, hogyan nevelje a gyermekeit... engem annak idején az anyám dióhéjra térdepeltetett, ha rosszalkodtam” – mondta.

Azt is megemlítette, hogy valószínűleg a közelgő választási kampánnyal lehet összefüggésben az, hogy kiszivárogtatták a felvételt.

A felvételt itt megnézheted.

(via)

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?