KÜLFÖLD

Másodjára kapta el a vírust a nő, szörnyű mi történt vele- fotók!

Márciusban betegedett meg először a brit Kathleen Sadler a koronavírustól, akkor először iszonyatos gyomorpanaszai voltak, majd heteken át tartó tüdőgyulladása. A 67 éves nő most ismét elkapta a fertőzést, ezúttal pedig az egész testét égő, viszkető kiütés borítja.
  • Szerző: Ripost

A 67 éves Kathleen Sadler először márciusban kapta el a koronavírust, akkor a tünetei gyomorpanaszokkal kezdődtek, iszonyatosan görcsölt a gyomra és hányt, majd kórházba is került, mert elveszítette az eszméletét is – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tüdőgyulladásom is lett, nem kaptam levegőt, küzdöttem azért is, hogy beszélni tudjak. Se enni, se inni nem tudtam” – mesélte az asszony a lapnak, majd azt is elmondta: hetekig tartott, mire felépült és azt hitte egy ideig vége a rémálomnak, biztonságban van, mert átesett a betegségen. Ez egészen augusztusig tartott. Ekkor újra elkezdett köhögni, és megjelentek a jellegzetes, fojtogató érzések is. Bevallása szerint már tudta, hogy újra elkapta a kórt. Ám nem csak a szörnyű köhögés jelentkezett nála ismét, hanem egy másik, igen kellemetlen tünet is: az egész testét elborította egy égő, folyamatosan viszkető bőrkiütés.

„I never slept for three nights just coughing and scratching.”

Közzétette: The Sun2021. január 27., szerda

„Ez a Covid egy igazi szörnyeteg. Bár már jobban vagyok ismét, de a mai napig fáradtság gyötör, és izzadok folyamatosan, főleg éjszakánként.” – mondta kétségbeesve a lapnak Kathleen.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?