KÜLFÖLD

Kómába esett egy 6 éves kislány, miután rázuhant a kandalló

Az édesapa szeme láttára történt meg a brutális baleset kisgyermekével. Minden erejét bevetette, hogy megmentse gyermeke életét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Zokogva hívta ki a mentősöket egy kétségbeesett édesanya, miután borzalmas balesetet szenvedett a kislánya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Alexa-Leigh Blakemore fejére rázuhant egy betonból és márványból készült kandalló. A gyermek koponyatörést, szemgödör-törést, csuklótörést és agyvérzést szenvedett el liverpooli otthonában.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Jelenleg eszméletlen, kritikus, de stabil állapotban fekszik az Alder Hey Gyermekkórházban. Édesanyja és édesapja, Keiran Blakemore és Elle Williams Blakemore szerint lányuk állapota bizonytalan.

Az orvosok azt mondták, hogy az ütés ereje egy bikát is kiütött volna.

„A kanapén feküdtem, és etettem az öthetes kisbabánkat, az anyukája pedig a kádban volt. Alexa-Leigh a szokásos módon tette a dolgát, szaladgált és játszott, mint egy boldog kislány. Én a babám etetésére koncentráltam, de a szemem sarkából láttam őt. Hirtelen egy csattanás hallatszott, a kandalló ráesett, és minden csupa vér volt” – emlékezett vissza a drámai pillanatokra a megrendült édesapa, aki az adrenalintól és ijedtségtől erőt vett magán és felemelte kislányáról a ráomló törmeléket.

Tíz másodpercen belül már az utcán kiabált segítségét és két percen belül a mentősök is megérkeztek.

Keiran elmondta, hogy a sebészek már levezették a folyadékot a kislánya agyából, hogy csökkentsék a nyomást, aztán mesterséges kómába helyezték – írja a Mirror.

„Bemehetünk a kórterembe, és annyit ülhetünk mellette, amennyit csak akarunk, de szörnyű látni őt így, csövekkel a testében” – tette hozzá az édesanya.

A család egyik barátja, Katelin Shaw elindított egy GoFundMe oldalt, melynek célja, hogy pénzt gyűjtsön, a család számára. Az adományokból egy Alexa számára biztonságos lakásba költöznének, valamint az orvosi számlákat fizetnék ki.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?