KÜLFÖLD

Mellbevágó: kislánya szeme láttára vesztette életét a fiatal édesanya

A nő párja képtelen volt elfogadni a szakítást, ezért borzalmas döntésre szánta rá magát. A férfi borzasztóan féltékeny volt gyermeke anyjára.
  • Szerző: Ripost

Kegyetlen bosszút állt egy férfi, miután elhidegült tőle rettegő felesége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az, hogy a közkedvelt TikTok sztár, hogy volt képes ilyesmit elkövetni, egyszerűen felfoghatatlan. Még a családját is megrázták a történtek. A szörnyű tragédia azután következett be, hogy Ali október 18-án külön költözött Ana Abulabantól.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Előtte azonban a férfi féltékenységében egy kémalkalmazást telepített a nő iPadjáre, ami lehetővé tette, hogy lehallgassa. Amikor pedig egy idegen férfit hallott az alkalmazáson keresztül, a Kaliforniában élő 29 éves Ali Abulaban elment exe San Diegói otthonába.

A nő emeleti lakásában először háromszor rálőtt Rayburn Cardenas Barronra, majd fejbe lőtte a feleségét, a 28 éves Anat. Mindennek szemtanúja volt közös kislányuk is, akit a férfi az ölébe vett és magával vitt.

A lövöldözés után Ali felhívta az anyját, és beismerő vallomást tett neki. Sőt nem csak anyjának vallotta be a gyilkosságot, hanem lányának azt mondta: „Bántottam anyut”.

Ezután kocsiba ültette gyerekét és el akart vele menekülni, de rendőrök állták az útjukat a 94-es úton. A gyilkosság után mindössze 45 perc elteltével már le is csukták a férfit, még a lányát biztonságba helyezték.

Az ügyészek szerint Ana távoltartási végzést nyújtott be ellene, és ekkor már folyamatban volt a válásuk. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi egy pótkulcsot tartott magánál Ana lakásához, hogy a tudta nélkül is be tudjon lépni az otthonába.

De ez még nem mindent, ugyanis Ali ártatlannak vallotta magát a kétrendbeli gyilkosság vádjában. Hétfőn zokogásba tört ki, amikor Kimberlee Lagotta bírónő szökésveszélyesnek ítélte, és elrendelte, hogy óvadék nélkül börtönben maradjon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?