KÜLFÖLD

Tragédia sárkányreptetés közben: belecsapott az áram a 12 éves fiúba, nem tudták megmenteni

Édesapja talált rá a házuk mellett elhunyt gyermekére. A szülők azt hittek, otthon biztonságba lesz a kis Adrian, de szörnyű dolog történt.
  • Szerző: Ripost

A dél-brazíliai Guaranesia településen élő mindössze 12 éves Adrian Chaves Lamint a szülei magára hagyták a családi farmon. A kisfiú pedig nem gondolva semmi rosszra, szokása szerint kiment a házuk melletti mezőre játszani.

Ám a játék tragikus véget ért, ugyanis Adrian sárkánya nekiütközött egy villanyoszlopnak. Az áram pedig egy másodperc alatt végzett a kisgyermekkel.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Fotó: Pixabay

Az édesapja nem sokkal 11 óra után tért haza, amikor kétségbeesve kezdte keresni a házból eltűnt fiát. Nem kellett messzire mennie, ugyanis a farmon hamar megtalálta Adriant, akinek a testét addigra égésnyomok borították.

A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a tragédia, azért következhetett be, mert Adrian sárkányának zsinórja nejlonbevonatba csomagolt fémhuzalból készült, amelyet általában a jószágok kordában tartására szolgáló elektromos kerítésekhez használnak – írja a Daily Star.

A rendőrség úgy véli, hogy egy villanyvezetékbe repült bele a sárkány, mielőtt a kisfiú sokkot kapott és meghalt.

A fiatal áldozatot szeptember 3-án temették el a városi temetőben. Családja azóta sem tudja feldolgozni a történteket, szakértők segítik a gyászukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?