KÜLFÖLD

Kidobta két újszülött csecsemőjét a kukába a YouTuber

A nő kétszer is eltitkolta terhességét, majd megszabadult a babáktól.
  • Szerző: Ripost

Egy dél-karolinai sminkes YouTubber két újszülöttjét is bedobozolva kidobta a szemetesbe, most a héten bíróság előtt kellett felelnie borzalmas tettéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csütörtöki tárgyaláson Steven John, a Horry megyei bíró bejelentette, hogy a következő 40 évet rács mögött fogja tölteni Alyssa Anne Dayvault (32) – írja a CrimeOnline.

Dayvault még 2018-ban gyerekbántalmazás miatt került a rendőrség figyelmébe. Akkoriban mint kiderült, a nő eltitkolta a szülést és megfojtotta újszülött kisfiát. Csakhogy a bent ragadt placentája miatt lebetegedett és orvoshoz kellett fordulnia. A nő azzal próbálta kimagyarázta a történteket, hogy éppen két gyermekével foglalkozott és szerinte elvetélt.

A nő vallomása azonban sem az orvosokat, sem pedig a rendőrséget nem győzte meg. Sőt egyszer a nő orvosi vizsgálaton is részt vett, amikor a harmadik trimeszterben egészséges volt a kisfiú szívhangja.

Tárgyalására nemrég került sor, csakhogy azután jött a rémisztő fordulat. Ugyanis akkor vallotta be könnyeivel küszködve, hogy már 2017-ben is ugyanúgy szabadult meg egy újszülött kislánytól.

A nő borzalmas tetteit azzal magyarázta, hogy mindkét alkalommal megijedt és ezért dobta ki a babákat.

„Annyira féltem, nem tudom. Nem gondolkodtam. Nincs magyarázatom. Túlságosan féltem” – mondta a nő tárgyalásán. A védőügyvédje még megpróbált mentális betegségre hivatkozva enyhítést kérni, de azt a bíró gondolkodás nélkül elutasította.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?