KÜLFÖLD

Egy 2 éves kislányt mezítláb, vágásokkal a testén találtak meg az utcán

A szülei békésen aludtak, még gyermekük majdnem megfagyott az utcán.
  • Szerző: Ripost

Egy kétéves tennessee-i lány szüleit vád alá helyezték gyermekbántalmazás és elhanyagolás miatt. A gyermeküket ugyanis mezítláb, vágásokkal a testén találták meg a Greeneville utcáján az éjszaka közepén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két gyalogos nem sokkal hajnali kettő után találták meg az elhagyott eszméletlen kislányt és azonnal értesítették a rendőrséget. A hatóság kiérkezéséig pedig a helyszínen maradtak. Az orvosok megállapították, hogy a lábán keletkezett vágások szerencsére nem voltak halálosak, és látszólag korábban egészséges volt.

Az éjszaka közepén a rendőrök ébresztették fel a szülőket, az édesapát azonnal a helyszínre vitték és megmutatták neki a sérült kislányt. A gyermeket ezután elszállították a tennessee-i gyermekkórházba, ám a férfi ellenállt az intézkedésnek – írja a CrimeOnline.

Dühös lett, és többször bele csapta a fejét az egyik járőrkocsiba, aminek eredményeként letartóztatták rongálás és a rendőri intézkedés megtagadása miatt. A nyomozók később visszamentek a szülők házába ami macska vizelettől és cigarettafűstől bűzlött. A szemét elborította a nappali padlóját és a hálószobában mindenhol kábítószer maradványokat találtak.

A felesége sem volt jobb tőle, két hónapja nem ment haza, mert nem akart lánya közelében lenni. A rendőrség az asszony ellen is eljárást indított.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?