KÜLFÖLD

Inkább bulizni ment: Hagyta kisbabáját éhen halni a kegyetlen anya!

A 17 éves anya egy héten keresztül parizott, és ez idő alatt egyedül hagyta kisbabáját az üres lakásban.
címkék:

A Moszkvától 160 kilométerre északra található Rosztovban a 17 éves Viktoria Kuznyecova úgy gondolta, kirúg a hámból és elmegy szórakozni a barátaival. A fiatal nő egy héten át bulizott, az éjszakákat különböző diákszállásokon töltötte, miközben 9 hónapos kisfia, Jegor  végig egyedül volt a lány lakásán. Viktoria csak egyszer ment haza pár perc erejéig, hogy vizet adjon a kutyájának, de gyermekére egy pillantást sem vetett ekkor- írja a Mirror.

Viktoria a Facebook oldalára tucatnyi képet posztolt a bulis estékről, mialatt az üresen álló lakásban a csecsemő éhen halt. A haveroknak azt hazudta, hogy a nagynénje vigyáz a gyermekére.

A baba holttestére végül a rendőrök talált rá, akik egy lakossági bejelentés nyomán érkeztek a helyszínre és törtek be a rémlakásba. A hatóságokat az egyik szomszéd riasztotta, miután több napja senki sem látta a fiatal anyukát, se a kicsit.

Viktoria a bírósági szembesítés során rezzenéstelen arccal nézte végig a fotókat amit babája holttestéről mutattak neki. A fiatal lány azt mondta, hogy valójában sosem akarta ezt a gyereket, születése után többször megpróbálta árvaházba rakni. Viktoria tudatosan várta meg, hogy férje elutazzon katonai szolgálatra, hogy távollétében egy kis időre elszakadhasson a gyerektől. Mikor magára hagyta, egyáltalán nem állt szándékában megölni a kicsit, egyszerűen nem gondolt bele, hogy 9 hónaposan nem önellátó.

A helyi bíróság végül 6,5 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte a szívtelen anyát.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?