KÜLFÖLD

Szörnyű gyilkosság történt: 6 éves kislányt ölt meg a fiatal fiú

Úgy tudni, egy 14 éves fiú gyilkolta meg a kislányt, a rendőrök nyomoznak az ügyben.
  • Szerző: Ripost

A rendőrök egy 14 éves fiút tartóztattak le egy 6 éves gyermek halálával kapcsolatban. Még péntek kora este jelentették a kislány eltűnését, majd körülbelül két órával később holtan találták meg – írja a CrimeOnline.

Fotó: Pixabay

A helyi rendőrség szerint a 6 éves Grace Ross eltűnését este fél 7 körül jelentették be New Carlisle-nál. Információk szerint a holttestét egy erdős területen találták meg, nem messze attól a helytől, ahol a jelentések szerint nyoma veszett.

A 14 éves fiút nem nevezték meg, és sem a rendőrség, sem az ügyész nem közölte, hogy mivel gyanúsítják. A hatóság emberei annyit közöltek, hogy a vasárnapi boncolás majd közelebb viszi őket a tényekhez, és valószínűleg úgy biztosan meg tudják majd határozni a halál okát és módját.

A környékbelieket sokkolta a halálhír:

„Egy ilyen esetre, ami közvetlenül melletted történik, arra nem tudsz felkészülni„ – mondta Kim Huston, aki több mint 40 éve él a környéken. „Ez egy kis város, és általában egyáltalán nincs sok bűntény errefelé” – állítja Huston, aki szerint a kislányék annak az erdőnek a közelében laktak, ahol a lány holttestét is megtalálták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?