KÜLFÖLD

Két nőt gázolt el, majd hagyott cserben a száguldozó, részeg kamasz

Egy 17 éves fiatal jogosítvány nélkül, részegen ült a Q7-es Audi volánja mögé. Tragikus vége lett a menőzésnek.
  • Szerző: Ripost

Az eperjesi kerületi rendőrség a Facebookon tájékoztatott arról, hogy csütörtökön este hét óra körül egy 73 és egy 60 éves nőt ütöttek el a poprádi járásbeli Vikartovce községben – írja a Parameter.

Miután megtörtént a baj, egy szemtanú odarohant az elgázoltakhoz, hogy segítsen. Az Audi az utca végén megfordult, majd ismét a nők felé tartott, a segítségükre siető férfi pedig éppen csak félrerántotta az egyiket, mielőtt a sofőr még egyszer elütötte volna.

Röviddel később megérkeztek a tűzoltók és a mentők, akik megpróbálták újraéleszteni az idősebbik hölgyet, de sajnos már nem sikerült.

Közben már több rendőr is üldözőbe vette az Audi Q7-est, amely egy szomszédos utcában nekiment egy híd korlátjának. Innen még sikerült továbbmennie, de már nem jutott messzire, a rendőröknek sikerült megállítaniuk.

Ekkor derült ki, hogy a volán mögött egy 17 éves fiatal ül, jogosítvány nélkül, ráadásul ittasan. A felelőtlen fiatal súlyos bajba került, ugyanis a kirendelt vizsgálótiszt halálokozás, testi sértés és cserbenhagyás miatt büntetőeljárást indított ellene.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?