KÜLFÖLD

„Egy volt a millióból” – álmában vesztette életét a háromgyerekes édesanya

Pár hónapon belül két fontos tagját is el kellett veszítenie egy családnak. Rejtélyes körülmények között halt meg.
  • Szerző: Ripost

Egy családot teljesen megsemmisített, miután a háromgyerekes édesanya aludni ment, de soha többé nem ébredt fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nagyon szeretett családanya, a 39 éves Kelly Quinn váratlanul vesztette életét. A tragédia ráadásul azután következett be, hogy három hónappal korábban a nagymama is hasonló körülmények között vesztette életét.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nő három gyermekét és egyetlen kisunokáját hagyta hátra: Shannont (24), Chloét (19), Olivert (19) és Jacobot (4). Legidősebb lánya szerint anyja halála teljesen váratlan volt. Shannon azt is elárulta a Liverpool Echonak, hogy nagymamáját kísértetiesen hasonlóan tragikus körülmények között vesztették el. Az 58 éves Toni Heap egy krónikus tüdőbetegség miatt halt meg.

Kelly halálának oka egyelőre még nem ismert, a család viszont teljesen összetört a kettős tragédia miatt. A barátok a gyászoló család számára egy GoFundMe oldalt is létrehoztak, hogy pénzt gyűjtsenek a kettős temetésre. Mindössze két nap alatt több mint 400 font (172.326 forint) gyűlt össze.

A háromgyerekes édesanya halála megrázta a családot és barátaikat

„Nagyon sajnálom a család veszteségét. Több mint 20 éve ismertem Kellyt, az egyik legközelebbi barátom volt. Egy volt a millióból, mindenki szegényebb lett a halálával” – emlékezett meg róla az egyik közeli ismerőse.

„Évekkel ezelőtt ismertem meg, nagyon kedves ember volt, részvétem az egész családjának” – emlékezett meg róla egy másik barátja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?