KÜLFÖLD

Az életéért küzd a 20 éves édesanya, miután világra hozta kisfiát

Egy vírus olyan súlyosan megfertőzte a fiatal nőt, hogy majdnem belehalt. Felépülése még évekig is elhúzódhat.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő harcot vívott saját és kisfia életéért egy mindössze 20 éves édesanya. A walsalli nő éppen 30 hetes terhes volt, amikor megfertőződött egy rejtélyes vírussal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyik pillanatról a másikra olyan súlyos állapotba került, hogy kórházba szállították. Sürgősségi császármetszést hajtottak végre rajta, majd leszedálták. Kisfia tíz hetes koraszülöttként látta meg a napvilágot, így még lélegeztetőgépre is kellett tenni az orvosoknak. A nő három héten keresztül volt a tüdőgyulladása és a vírus miatt altatásban, mielőtt újra magához térhetett volna.

Fotó: Pixabay

Ellie Wright megpróbáltatásai ezután még nem értek végett. Gyermekét a vírus veszélye miatt, legelőször csak 8 hetes korábban láthatta és vehette magához. A napokban a kis Leo hazatérhetett a nagyszüleihez, ám Ellie-nek továbbra is kórházban kell maradnia. Orvosai szerint még hosszú küzdelem vár az fiatal édesanyára, akinek akár két évébe is telhet legyőzni a halálos kórságot.

„Nagyon jól teljesít, és rendkívül kedves, amikor beszélgetünk vele. Látom, ahogy a személyisége egyre jobban kibontakozik. Leo baba pedig egyszerűen gyönyörű, nagyon büszkék lehetnek rá a családtagjai” – árulta el Ellie kezelő orvosa a Daily Mail oldalának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?