KÜLFÖLD

„Láttam a mély vízben süllyedő kicsi arcát” – egy 3 éves kislány került életveszélybe

Pillanatokon múlt a kisgyermek élete, aki labdája után ment a veszélyesen mély vízbe. A sokkoló jelenetnek egy túrázó is szemtanúja volt.
  • Szerző: Ripost

Drámai pillanatoknak volt szemtanúja Chris O'Donovan, aki csak egy kellemes sétát szeretett volna megejteni kutyájával az írországi Fermoy közelében lévő tónál. Azonban a szép idő nemcsak a férfit, de a családosokat is a szabadba vonzotta. Egy kislány pedig borzalmas bajba keveredett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi a hegyről lefelé tartva egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy kisfiú eszeveszetten rohangál föl és alá segítségért kiabálva, miközben többször is a háta mögötti mély vízre pillantgat.

életveszélybe került egy kislány

Majdnem belefulladt a mély vízbe a kislány (képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

„Egy fiatal fiút vettem észre, aki örülten rohangált és arra gondoltam, hogy mi folyik ott? Amikor a tó partjához értem, láttam a mély vízben a süllyedő kisgyerek arcát, ami éppen csak a víz felszínnel volt egy vonalban” – emlékezett vissza a sokkoló helyzetre a túrázó.

Chris nem tétovázott, azonnal a vízbe gázolt és a kislány után úszott, hogy megmentse az életét. Az utolsó pillanatba érte el, megragadta és kivitte a partra.

„Eszeveszetten sírt és sikoltozott, amikor kiemeltem a vízből. Megkértem, hogy tegye fel a kezét, és amikor megtette, átkaroltam, majd elkezdtek kiúszni vele. A parton a kisfiú is nagyon be volt pánikolva, nagyon félthette a kishúgát” – tette hozzá a hős megmentő.

A szülők már keresték a labdázó kisgyerekeket

A kisfiú elmondta a hős férfinak, hogy a labdájuk után szaladt a vízbe a kishúga. Mivel Chris O'Donovan ismerős volt a környéken, hazakísérte a kisgyerekeket. Édesanyjuk nagyon hálás volt, hiszen addigra az apuka már égen-földön kereste őket – írja a Mirror.

„Több mint hálásak vagyunk, hogy Chris ott volt és olyan gyorsan cselekedett, mert könnyen tragédia lehetett volna. Soha nem fogunk tudni elégszer köszönetet mondani a kislányunk életéért” – hálálkodott a gyermekek édesanyja a hős férfinak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?