KÜLFÖLD

„Vigyetek el, mert bántottam a kisfiam” – holtan találták a 4 éves fiút az otthonában

Sokkoló beismerő vallomást tett egy anya, aki miután bántalmazta gyermekét, még egyik ismerősének is neki esett. A hatóság emberei teljesen ledöbbentek.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló bejelentést kapott a connecticuti rendőrség. Egy parkolóházhoz riasztották őket, mert egy anya baseballütővel esett neki egy kocsinak.

A járműben ragadt áldozat kétségbeesetten kiáltott segítségért a rendőröknek. A helyszínről Tiffany Farrauto sikeresen elmenekült, ám a sokkot kapott sofőr még meg tudta nevezni. Így rövid időn belül el is fogták, ám csak ezután következett be a rémisztő fordulat...

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Vigyetek el, mert bántottam a kisfiam” – árulta el a dühöngő nő, akinek a lakásában valóban megtalálták az eszméletlen állapotban lévő négyéves kisfiát. Mivel a gyermek semmire sem reagált, kihívták hozzá a mentősöket. A gyermeket a Laurence and Memorial Kórházba vitték, ahol halottnak nyilvánították.

Az anya ellen eljárást indított a rendőrség, gyilkosság és gyerekbántalmazás miatt folytatnak ellene eljárást. Jelenleg 1 millió dolláros óvadék ( kb. 309 315 000 forint) ellenében lecsukták. Egyelőre várják a szakértő által elvégzett boncolás eredményét – írja a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?