KÜLFÖLD

„A fájdalmai miatt feladta a küzdelmet” – Legyőzte a koronavírust a háromgyerekes édesanya, de a rákkal már nem bírt el

Sikeresen győzte le a koronavírust a bélrákkal diagnosztizált tanárnő. A rákkal viszont hónapokig küzdött, végül szervezete nem bírta tovább. Elvesztése rendkívül megrázta a családját.
  • Szerző: Ripost

Szívszorító tragédiát kellett átélnie egy Southportban élő családnak. A 60 éves Mrs. Jones a helyi általános iskola egyik tanáraként dolgozott, majd tavaly bélrákkal diagnosztizálták. A műtétje előtt az orvosai több kezelésnek is alávették az asszonyt, ami során kiderült, hogy daganat alakult ki a gyomrában. A háromgyerekes édesanya megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget, mivel novemberben elkapta a koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Állapota javulás helyett romlani kezdett, decemberben kórházba került légzési nehézségei miatt. Mrs. Jones még a karácsonyt sem tölthette együtt családjával, az új év pedig csak tragédiát hozott számukra.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„A légzése legyengült, végül nem tudott magától lélegezni. Jó ideje lélegeztetőgépen volt már. Megpróbálták leszoktatni róla, de már nem bírt felépülni. A bélrákja nem javult, a kemoterápia pedig nem használt. Hiába győzte le később a koronavírust a rákja átterjedt a tüdejébe, és az már túl sok volt neki” – nyilatkozta az Echonak gyászoló fia.

Így hiába győzte le a koronavírust az édesanya, de a bélrákkal már nem bírt. Családját összetörte a fájdalom, amit az elveztése miatt éreztek. A háromgyerekes édesanya utolsó erejéig küzdött.

Az elhunyt nő családja adománygyűjtést szervezett, hogy méltó búcsút tudjanak biztosítani a számára. Fia, Zack még egy kihívást is vállalt, azzal, hogy egy év alatt 600 kilométert fut le, amivel összesen 3000 font (kb. 126 292 forint) adományt gyűjtött össze jótékonysági célokra.

Hónapokig küzdött az édesanya a bélrákkal, miután legyőzte a koronavírust

„Január 14-én elhunyt tüdőgyulladásban, amihez a koronavírus és a bélrák szövődményei is közrejátszottak. Sokk volt. Szörnyű érzés, mind a mai napig. A fájdalmai miatt feladta a küzdelmet, pedig hónapokig harcolt. Én, az apám és a testvérem ott voltunk mellette az utolsó pillanatban. Azt hiszem megvárt minket” – tette hozzá a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?