KÜLFÖLD

„Nem érdemelte meg, ami vele történt ” – gyermekével a szíve alatt vesztette életét a négygyermekes édesanya

Szakítani akart párjával a fiatal nő, mert biztonságban akarta tudni gyermekeit. A férfi brutális kegyetlenséggel bosszulta meg a válást.
  • Szerző: Ripost

Egyszerűen érthetetlen, hogyan volt képes elkövetni a négygyermekes édesanya ellen ezt a brutális szörnyűséget egy fiatal férfi. Hidegvérrel leszámolt kedvesével, amiért az szakítani akart vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 23 éves Katara Bray halála napján tudta meg, hogy várandós negyedik gyermekével. Éppen autójával a Pittsburghi Lawrencevilleben hajtott, amikor közölte párjával, James Brownal (24), hogy nem szeretné, ha gyermeke apja lenne.

Megölte párja az édesanyát

Az életével fizetett a nő, hogy biztonságban akarta tudni gyermekeit
Fotó: Pennsylvania rendőrség

Ekkor a férfi agyát teljesen elöntötte a düh, elővette fegyverét és agyonlőtte az édesanyát vezetés közben, majd kiugrott a kocsiból. A jármű végül egy oszlopnak csapódva állt meg. Néhány szemtanú látta, amint a férfi azonnal elmenekült a helyszínről.

A jármű belsejében a nyomozók megtalálták Brown ujjlenyomatát az utasoldali ajtón, sőt még az ott felejtett kórházi papírjait és mobiltelefonját is. A nyomok alapján az is egyértelmű, hogy a lövés nem kívülről érkezett.

Nem menekülhetett az igazságszolgáltatás elől a négygyermekes édesanya gyilkosa

„Nagyszerű anya volt, nagyszerű lány és nagyszerű nővér. Egyáltalán nem érdemelte meg, ami vele történt. Szívszorító” – mondta az elhunyt nő egyik barátja.

Brownt végül kábítószerfogyasztás közben érték tetten a hatóságok és azonnal letartóztatták. A férfi ellen vádat emeltek és jelenleg börtönben várja a tárgyalását – írja a Crime Online.

És ezeket olvastad már?