KÜLFÖLD

Sokkoló: édesanyja szeme láttára verte halálra 6 éves kisfiát az élettársa

Az nő élettársa brutálisan megfenyítette és bántalmazta az ártatlan kisfiút. A sérülései és alultápláltsága miatt a gyermek életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be az amerikai Ohioból. Nehéz elhinni, hogy egy anya képes ennyire tehetetlen lenni, amikor saját kisgyermekét bántalmazzák a jelenlétében, mint amennyire a 30 éves Tiera Mounts volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő ráadásul két éven keresztül hordozta magában a sötét titkát, ugyanis nem lefagyott, hanem szándékosan hagyta, hogy élettársa halálra verje kisfiát. A férfit korábban a bíróság 20 éve börtönbűntettesre ítélte, de az új fejlemények tekintetében a nő is komoly büntetésre számíthat.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az anya is bűnős volt

A nő most azért vallotta be sötét titkát, mert a rendőrség bizonyítékot talált ellene. Bár ezt nem részletezték a hatóság munkatársai.

„Elképzelhetetlen gonosz hozzáállás egy édesanyától, hogy ott áll, amikor gyermekét agyonverik, de nem avatkozik közbe, hogy megmentse” – mondta Dave Yost ohiói legfőbb ügyész, majd folytatta: „Helyes dolog megvédeni egy családot a nyilvános tárgyaláson tett tanúvallomásokkal szemben, de ez a nő megérdemli a büntetést és még sok minden mást is, mint például hátralévő életében az álmatlan éjszakákat.”

A kisfiú alultáplált volt, testén pedig több bántalmazásra utaló nyom is éktelenkedett

A hat éves kis Wyattet az anyja élettársa olyan brutálisan megverte, hogy megrepedtek a belei. Mivel nem vitték azonnal orvoshoz, még egy fertőzés miatt hashártyagyulladása is lett, amibe végül belehalt.

Marvin Benson korábban elismerte a nyomozóknak, hogy a fiút büntetésként a falhoz állította és guggolásra kényszerítette, miközben többször hasba rúgta – írja a Crime Online.

Az orvos szakértő megállapította, hogy Wyatt testén több rúgás és ütés okozta sebesülés is volt. Kevesebb mint 15 kilogramm súlyt nyomott, ami súlyos alultápláltságra utalt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?