KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: gyermekével a szíve alatt vesztette életét a gyönyörű nő

Felfoghatatlan dolog történt egy fiatal nővel. Viharos kapcsolata végül gyilkosságba torkollott, miután barátja megtudta, hogy állapotos.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédia történt az amerikai Colorado megyei Denverben, egy várandós kismamával. Egy aggódó család kért segítséget a hatóságtól nyolc évvel ezelőtt, miután nyomtalanul eltűnt az akkor mindössze 21 éves Kelsie Schelling.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül a rendőrség sajnálatos módon február 25-én holtan találta meg a nőt, akiről kiderült, hogy nyolchetes terhes volt. Schelling autójára napokkal később a St. Mary-Corwin kórháznál bukkantak rá a nyomozók.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A várandós édesanya barátja, Donthe Lucas először zavarosan csak annyit árult el a hatóságnak, hogy Kelsie azért ment a kórházba, mert ultrahangvizsgálatra várták. Továbbá, hogy csupán barátok voltak, nem volt köztük romantikus kapcsolat.

Az esetet tovább bonyolította, hogy Schelling két barátnője is Lucas ellen vallott. Azt állították, hogy egy párt alkottak és nagyon hullámzó volt a kapcsolatuk, rengeteget veszekedtek. Egyikük azt is feltételezte, hogy Lucas volt barátnője gyermekének az apja. Még a másikuk soha nem juthatott el a bíróságra tanúvallomást tenni, mert rejtélyes körülmények között megölték.

A coloradói nyomozók azonban nem hagyták annyiban és tovább folytatták az ügy vizsgálatát. Mint kiderítették, Lucas valószínűleg megfojtotta Schellinget, ami magyarázatot ad arra, miért nem találták meg hosszas nyomozás után sem a gyilkos fegyvert. – írja a Crime Online.

Bűnösnek találták a várandós kismama barátját

A férfi ügyében most március 10-én született ítélet a még 2013-ban elkövetett borzalmakért. Még a bizonyítékok ellenére is mindvégig tagadta tettét. Az esküdtek első fokon bűnösnek találták Donthe Lucast gyilkosságért, így életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Az ítélet kihirdetése után a család valamennyire megkönnyebbülhetett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?