KÜLFÖLD

Belehalt a nagymama, amikor megpróbálta megmenteni 2 éves ikerunokái életét

Sem a kicsik, sem az idős asszony nem élte túl a brutális támadást. A nagyszülő testével próbálta védeni kis unokái életét.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan családi tragédia történt Moszkva közelében. A nagymama felügyeletére bízták három unokáját, hogy szülei egy kis szabadidőt kaphassanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 45 éves Tatjana Krutova nem is sejthette, hogy milyen borzalmas körülmények között lesz kénytelen megvédeni unokáit: Veronikát (8), és az ikreket, Dmitrij-t (2) és Mihail-t (2). Egy váratlan pillanatban fegyveres rablók törtek be az asszony lakásába.

Tatjana saját testvére próbálta védeni a 2 éves ikreket, de mindhiába. Később a helyszínelők a halott nagymamát saját vérében feküdve, két unokáját szorongatva találták. A kanapé mögött pedig ott feküdt élettelenül a kislány is.


Az elsődleges információk szerint több késszúrással végeztek a családdal. A rendőrséget a szülők riasztották, miután visszatértek és a nagymama nem nyitott ajtót nekik és a hívásokra sem válaszolt. Miután kinyitották a ház ajtaját, a szülők szemtanúi voltak a brutális vérfürdőnek – írja a The Sun.

A gyilkosságok miatt már őrizetbe vettek egy férfit, Szergej Morozovot (32). Egyelőre azonban nem tudni pontosan mit akarhattak a rablók. A szülőknek egyetlen gyermeke maradt életben, a hat éves kis Olga, aki nem volt jelen a tragédiakor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?