KÜLFÖLD

Halálos rémület, a buszmegállóban molesztálta a fiatal anyukát a beteg férfi

Félelmetes élményben volt része egy édesanyának, miközben két kisgyermekkel sétált egy városban.
  • Szerző: Ripost

Két kisgyermekével sétált a városközpontban egy fiatal anyuka, amikor egyszer csak arra lett figyelmes, hogy követik őket. Egy beteg molesztáló szemelte ki magának a csinos nőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 21 éves Chanice Wilson hétfőn a skóciai Fife államban található Glenrothes városában sétált és hiába próbálta, egyszerűen nem tudta lerázni a vadidegent. Több utcán is végigsétált, de mindvégig látta a szeme sarkából a férfit.

szökés

Szökés: a rendőrség is keresi a gyerekeivel bujkáló anyát
Fotó: police.hu

Már szinte pánikba esett, amikor megpillantott egy buszpályaudvart, ahová besietett, majd véletlenszerűen beállt egy megállóba. Ám a 40 év körüli pasas ekkor határozottan odalépett hozzá, még a kisfiút is felkapta, majd személyes kérdésekkel kezdte bombázni az anyukát, mint például honnan származik, és hogy egyedül él-e.

A beteg molesztálónak még ez sem volt elég, tovább zaklatta Chanice-t, aki erősen belekapaszkodott a két kisgyermekbe. A férfi megérintette a nő fenekét, sőt még egy cetlit is belecsúsztatott a hátsó zsebébe.

„Lesétáltam a buszpályaudvarra, és ahogy ott álltam, elém lépett és elkezdett kérdezősködni. A lányomat és az unokaöcsémet fogtam, így tele volt a kezem, nem tudtam védekezni. A fenekemre tette a kezét, és valamit a farzsebembe csúsztatott. Megfordultam és megkérdeztem, hogy 'mi a f***t csinálsz?' Azt mondta, hogy csak nézzem meg, és hogy Scotty-nak hívják” – emlékezett vissza a rémisztő pillanatokra a fiatal édesanya a Daily Star oldalának.

Menekülésképpen az édesanya a két gyerekkel úgy döntött, hogy felszáll egy véletlenszerű buszra, és egy idősebb nő mellé ült. A férfi is megpróbált utána felszállni a járatra, de szerencsére nem volt elég ideje hozzá. Az édesanya halálra rémült a történek miatt, és később a rendőrségtől kért segítséget.

A rejtélyes cetlin a férfi neve és telefonszáma szerepelt egy rövid üzenettel: „Jöjjünk össze”. A rendőrség nyomozást indította a zaklató férfi ellen.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?