KÜLFÖLD

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd az édesanya, 3 éves kisfiát kell hátrahagynia

Szívszaggató történetéről vallott egy elkeseredett nő, akit az orvosai nem kezeltek időben. Már csak hónapjai maradtak hátra a fiatal anyukának.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló hírt közöltek egy kisgyermekes édesanyával. A 25 éves Meabh Feerick életének a legboldogabb időszakát kellene élnie, de a halálos betegség mindent tönkretett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ír származású fiatal nő Ausztráliában élt a munkája miatt, amikor 2020-ban agresszív genetikai melanomával diagnosztizálták.

Fotó: 123rf

Elsőrangú kezelésben részesítették, de mivel a bőrrákja az életét veszélyeztette, úgy döntött, hazautazik a családjához, hogy szerettei körében gyógyulhasson meg. Ám ez volt élete egyik legrosszabb döntése, mint utólag kiderült.

A fiatal nő egy pendrive-on vitte el az új orvosaihoz a betegségével kapcsolatos összes dokumentumot, de az adatokhoz egy állítólag kibertámadás miatt hónapokig nem tudtak hozzáférni. Így annak ellenére, hogy az összes adat a birtokukban volt, nem tudtak gyorsan cselekedni és megállítani a rák elterjedését Maebh szervezetében.

„Úgy érzem, hogy sokakkal együtt megrövidítettem az életemet” – mondta Meabh a Daily Starnak.

Meabh tavaly decemberben négy műtéten esett át, amelyek között volt két műtét a fejbőrön, egy bal oldali nyirokcsomó-eltávolítás és egy jobb oldali csípőprotézis is. Sugárterápián és immunterápián is átesett, de 2021 áprilisára az eredményei nem voltak olyanok, mint remélték, ezért újabb gyógyszereket írtak fel a számára.

Végül az orvosok közölték vele: mindössze maximum öt hónapja maradt hátra és azt tanácsolták neki, hogy térjen haza, hogy a családjával lehessen, amíg még lehet.

„Ahogy a dolgok kezdtek kibontakozni, azt hiszem, 25 éves anyaként a tagadás volt a reakcióm, mivel nem akarom elhinni, hogy tényleg ez történik” – mondta Maebh, aki a hároméves Noah édesanyja.

Meabh most megpróbálja élvezni a hátralévő idejét, amit a fiával, Noah-val és a családjával tölthet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?