KÜLFÖLD

„Azt hittem, túl fiatal vagyok ehhez” – lesújtó hírt közöltek a kétgyermekes édesanyával

A 34 éves anyánál mellrákot diagnosztizáltak, miután háromszor is elküldték az orvosok, hogy nincs semmi baja.
  • Szerző: Ripost

Lesújtó hírt közöltek az orvosok a glasgow-i Lori Delaney-vel. A kétgyermekes családanyánál mellrákot diagnosztizáltak. Mint mesélte, háromszor küldték el az orvosok, hogy nincs semmi baja, és ő is elkezdte elhinni, hogy túl fiatal ahhoz, hogy rákos legyen. Szerencsére nem hallgatott az orvosokra és ez megmentette az életét.

„Háromszor mondták, hogy nincs semmi bajom. Ha nem követtem volna a saját ösztöneimet, Isten tudja, hol lennék már” – mondta a 34 éves nő.

Mint mesélte, először a száján érzett egy csomót, ami kissé aggasztotta. Az orvosa azt mondta, nincs gond, csak kevés a vas a szervezetében. Majd egy mammográfiát végző mozgólaborba is elment, ahol elküldték, mivel túl fiatal. Harmadjára egy kis csomót vett észre a mellében, de az orvosa azzal nyugtatta, sok nőnek alakul ki ilyen a hormonális változások miatt.

Lori azonban nem hagyta lerázni magát, így beutalták szövettanra. A szakorvos még azt mondta neki, száz százalékig biztos benne, hogy ez csak egy jóindulatú kis csomó.

Két héttel később viszont lesújtó hírt kaptak. Kiderült, hogy Lorit egy agresszív rákfajta támadta meg, a harmadik stádiumban volt.

Azonnal megműtötték és kemoterápiát és sugárkezelést kapott. A kezelések nagyon megviselték, ám végül májusra tünetmentesnek nyilvánították.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?