KÜLFÖLD

Álmában akarta megerőszakolni a családanyát!

Az eset Manchester legrosszabb hírû városrészében, Rochdale-ben történt. Itt is mûködött olyan banda, amely 13-15 éves lányokkal kereskedett.
  • Szerző: SZM

Az iLiveHere, az olvasók segítségével összeállította azt a tíz települést vagy környéket, ahol a legrosszabb élni Nagy-Britanniában. Ezen a listán szerepel Rochdale is, amely Manchester egyik, bandákba tömörült bevándorlókkal teli kerülete.

Itt /is/ működött olyan banda amely 13-15 éves lányokkal kereskedett és esetenként több muszlimmal egy szobába zártak be ekkora korú kislányokat. Később az egyik “túlélő” azt nyilatkozta, hogy az őt is
megerőszakoló férfiak arra hivatkoztak, hogy ezt nekik megengedi a Korán.
Pedig ez nincs így. A Koránban csak a rabszolga illetve a házasságtörő nők szabad megerőszakolásáról van szó.

Hogy a rochdale-i “magányos” elkövető mit gondolt erről, nem tudjuk. Sikander Khan, egy 62 éves bevándorló még tavaly, éjfél előtt betört egy lakásba, ahol egy anya aludt a gyermekeivel.

Rendőrségi kép

Csak azért nem sikerült megerőszakolnia a nőt, mert az még időben magához tért mély álmából. “Khan nem gondolt az áldozatra vagy a gyermekeire, hanem igyekezett kielégíteni saját önző és perverz szexuális vágyait” – mondta a napokban befejeződött bírósági tárgyaláson Russ Clarke nyomozó. A férfit négy napi keresés után találták meg, most pedig négy évi börtönre ítélték.

Forrás: 2Br.co.uk

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?