KÜLFÖLD

„A szemei vérezni kezdtek” – hátborzongató részleteket árult el a családját megölő férfi

Chris Watts megdöbbentő vallomást tett terhes felesége és kislányai meggyilkolásával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Az elítélt családgyilkos állítólag egy börtönlevélben árulta el a 2018-ban történt gyilkosság részleteit. Chris Watts a végzetes nap előtt hetekig tervezgette a merényletet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfit terhes felesége és két kislánya meggyilkolása miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték egy Wisconsini börtönben. A börtönben aztán levelezésbe kezdett Cherlyn Cadle nevű íróval, aki miután elnyerte a bizalmát több részletet is megtudhatott a brutális gyilkosságról – írja a CrimeOnline.

Miután a férfi megtudta, hogy felesége, Shannan terhes, titokban ópiátot kezdett adagolni a számára, valamint Oxycodone-t, hogy elvetéljen.

„Azt gondoltam, hogy könnyebb Nichollal lenni, ha Shanann nem terhes” – utalt levelében Chris arra a nőre, aki miatt elakarta hagyni, majd megölte családját.

Elsőként a gyerekszobában kezdte a vérfürdőt. Két kislányát Bellát (3) és Celestet (4) álmukban párnájukkal megpróbálta megfojtani. Mikor azt hitte sikerrel járt, visszabújt felesége mellé.

„Mikor Shannan elhaladt Bella és Cece szobája előtt, ők felébredtek. Nem tudom, hogy maradtak életben, de mégis így volt. Belle szeme megsérült és mindketten úgy néztek ki, mintha traumán estek volna át” – részletezte a férfi. Chris végül egy olajszállító tartálykocsijába hajította lányait, hogy biztosan ne éljék túl. A lányok teste roncsolódott, miközben az apró nyíláson betuszkolta őket. Ezt követően támadt rá feleségére.

„Amikor kezdte elveszíteni a tudatát, akkor döbbentem rá arra, hogy tudom, hogyan kell összenyomni a nyaki vénákat. És megtettem. Addig nyomtam, amíg teljesen el nem zárt a véráramlás az agyában és elájult. Tudtam, ha leveszem róla a kezem, akkor nem fogja megengedi, hogy boldog legyek Nikivel. De tehetetlen volt, hiszen erősen tartottam, és akkor megkérdeztem tőle, miért nem képes visszavágni. A szemei vérezni kezdtek, és utoljára rám nézett, mielőtt meghalt volna ” – számolt be felesége meggyilkolásáról Chris.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?