KÜLFÖLD

A rendőrök se hitték el: döbbenet, mit engedett a kisfiúknak a nagymama

A két kisfiú kábítószert kapott a nagymamától, az ügyről pedig a rendőrség is értesült.
  • Szerző: Ripost

Kiskorú veszélyeztetésének vádjával tartóztattak le egy nagymamát Pittsburgh-ben, mert megengedte 11 és 12 éves unokáinak, hogy marihuánás cigarettát szívjanak. A két fiú videót készített az esetről, amit megosztottak a közösségi médiában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A pittsburghi Derrick Butler újév napján az anyai nagyanyjukra bízta 11 és 12 éves fiait. Aznap este a fiúk kaptak egy füves cigit a nagyanyjuktól, aki azt is megengedte nekik, hogy meggyújtsák és elszívják. Csak azt tiltotta meg nekik, hogy videót, vagy fotót készítsenek mindarról, ami történik. A fiúk azonban nem tartották be a szabályt.

A videót, amin az látszik, hogy a két kiskorú többször is meggyújt, majd elszív egy marihuánás cigarettát, nem csak a család, de a pittsburghi rendőrség is látta. A titokban készített felvételen jól hallható, hogy Tonika Averytt, a gyerekek nagyanyja többször is rászól az unokáira, hogy nehogy videózzanak.

A videó alapján a nagyit letartóztatták, és megvádolták kiskorú veszélyeztetésével. Mentségére csak annyit tudott felhozni, hogy aznap este meglehetően ittas volt – írja a CBS Pittsburgh.

És ezeket olvastad már?