RIPOSTER

Rohammentőt küldtek a covidos kisfiúért – nekiment a bátyja a vírustagadóknak

Egy 23 éves fiatal a Facebookon számolt be arról, hogy másfél éves öccse is elkapta a koronavírust, ami miatt kórházba került.
  • Szerző: Buster

Bagoly Tomi egy koronavírussal kapcsolatos Facebook-csoportban osztotta meg a véleményét a vírustagadókról, majd pedig saját családjában megesett szörnyű eseményeket is leírta példaképpen arra, hogy a vírus itt van köztünk, és nem válogat...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Koronavírus 02

Fotó: Pixabay.com

„Szeretnék minden kételyt, aggályt, tévhitet eloszlatni abban a tekintetben, hogy nincs vírus! Vírus igenis van, jelen van a mindennapjainkban” – írta február végén Tamás, aki részletesen leírta, min ment át családja.

„Kisöcsémet a mai napon a szüleim bevitték a Tatabányai Megyei Kórházba azzal a panasszal, hogy nem eszik, nem iszik a gyermek és köhög! Kiderült, hogy Covid–19-fertőzött az öcsém, valamint légzési nehézségei vannak és tüdőgyulladása! Kiderült, hogy édesapám felesége is Covid–19-pozitív, a RTG-t, valamint az infúzió lefolyását követően, továbbá – miután öcsém evett pár falat bébiételt és ivott pár korty folyadékot – a kórház az édesanya pozitív tesztje miatt az anyukát és gyermekét, azaz öcsémet hazaengedték. A zárójelentésben leírták, hogyha a gyermek állapota rosszabbodna, akkor a szülők szállítsák a budapesti Heim Pál Kórházba” – olvasható a fiatal fiú posztjában, aki kemény szavakkal reagált a vírustagadóknak.

Mentő vitte kórházba a kisfiút

Nekiment a báty a vírustagadóknak (Fotó: Facebook)

„Öcsém állapota rosszabbodott, a kevés ételt és folyadékot, gyógyszert kihányta. Vacsorát nem evett, és inni sem akart, így rohammentő vitte a budapesti Heim Pál Kórházba! Tehát a vírustagadókat kérem, hogy fejezzék be a tevékenységüket, ha ilyet tapasztalok azonnal feljelentést kezdeményezek a vírustagadóval szemben! A vírus létezik!” – jelentette ki Tomi.

Hogy azóta mi történt a kisfiúval, az kiderül a Metropol napilap szerdai számából és a lap online felületén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?