INSIDER

Itt az autós bűnözés legújabb formája, döbbenetes, mit művelt a Nógrád megyei férfi

Az ember azt hinné, hogy ilyen csak a filmekben létezik, pedig ez a kőkemény magyar valóság. Ezt az ügyet sokáig fogják még emlegetni Mátraverebélyen! Friss rendőrségi jelentés!
  • Szerző:

Egy 43 éves Nógrád megyei férfi több gépjárművezetőt is tévedésbe ejtett, így csikart ki tőlük pénzt.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folyatott eljárást egy 43 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A férfi 2021. április 26. és április 29. között Nógrád megye területén, több településen – így Bátonyterenye, Tar, Sámsonháza, Nagykeresztúr és Mátraverebély-Szentkút – összesen hét személygépkocsit állított meg. A gyanúsított a gépjárművek vezetőit tévedésbe ejtette, illetve megkísérelte tévedésbe ejteni arra hivatkozva, hogy járművük menet közben egy kavicsot vert fel a szélvédőjére. Az okozott kárért a férfi a sofőröket így megtévesztve pénzt kért, és három sértettől összesen 28.000 Ft készpénzt csalt ki.

A férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták, és az eljárás során keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?