INSIDER

Üvöltözött egy munkással, Jakab Péter nem kér bocsánatot

A magáról megfeledkező politikus egy sima „bocsánat” helyett inkább perelne.
  • Szerző: Ripost

Napok óta kering egy videó Jakab Péterről, a Jobbik elnöke elállja egy traktor útját, sőt, üvöltözik a munkással, aki miatta nem tudja a tevékenységét folytatni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter azóta sem kért elnézést, sőt, gúnyos hangnemben beszélt közösségi oldalán az esetről. Perrel fenyegetőzik, bocsánatkérés helyett.

Ilyen az, amikor egy magát sokra tartó politikus egy munkással üvöltözik és még ő panaszkodik....

Ahogy arról korábban a is írt, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje összetűzésbe keveredett egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban.

A vita azért alakult ki a dolgozó és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi a munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök útjában állt a munkagépnek.

„Te normális vagy? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután a pártelnök ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állunk?” Az eset kapcsán lapunk többek között azt a kérdést tette fel a Jobbiknak, illetve Jakab Péternek, hogy a pártelnök miért beszélt minősíthetetlen hangnemben a munkáját végző férfival, miközben Jakab Péter szavai szerint a „melósokért küzd”, illetve bocsánatot kértek-e már az említett dolgozótól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?