INSIDER

Lebukott Jakab Péter, titokban testőrök kísérik, a fórumokra olcsó autóval megy, majd átül a drágábba

Jakab Péter próbálja előadni, hogy ő a nép egyszerű gyermeke. Ám lebukott. Parizelt prédikál, de steaket eszik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Jakab Péter minden egyes alkalommal igyekszik előadni, hogy ő a nép egyszerű gyermeke. Ugyanez történt a minap a Balatonnál is, ahol utcafórumot tartott. Egy öreg autóval távozott a helyszínről, ami mint kiderült, nem is az övé. A Jobbik elnöke ezzel utazott a helyszínek között, hogy lássák, ő is a nép gyermeke.

Azonban lebukott. A kocsit ugyanis rendre követi a saját, valódi autója: egy 10 milliós Skoda, sofőrrel és testőrrel... Ebbe száll át, amikor azt gondolja, már senki sem látja.

Jakab Péter így nézi hülyének az embereket

?Parizert prédikál és steaket eszik.
?Jakab Péter így nézi hülyének az embereket!
?A nép egyszerű gyermeke és a 10 milliós kocsija.

Közzétette: Bohár Dániel – 2021. július 1., csütörtök

Jakab Péter nem kér bocsánatot az építési területen történtekért

„Kérdést kaptam a Magyar Nemzettől meg a Hír TV-től, hogy bocsánatot kérek-e, amiért felháborodtam azon, hogy közterületen, lakóövezetben egy rendszám nélküli munkagéppel, amelyik elhagyta a munkaterületet, rám tolattak” – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke és a baloldali összefogás egyik miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán szombaton.

Jakab Péter a közösségi felületén osztotta meg azt a videót, amelyen szerinte az látható, hogy majdnem elgázolta őket egy munkagép
Forrás: Facebook

A balliberális politikus azt írta: megteszik a jogi lépéseket, küldhetnek rájuk bárkit és bármit, lebontják az Orbán-rendszert.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje összetűzésbe keveredett egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban.

A vita azért alakult ki a dolgozó és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi a munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök útjában állt a munkagépnek.

„Te normális vagy? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután a pártelnök ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állunk?” Az eset kapcsán lapunk többek között azt a kérdést tette fel a Jobbiknak, illetve Jakab Péternek, hogy a pártelnök miért beszélt minősíthetetlen hangnemben a munkáját végző férfival, miközben Jakab Péter szavai szerint a „melósokért küzd”, illetve bocsánatot kértek-e már az említett dolgozótól.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?