INSIDER

Így kísérték utolsó útjára az öngyilkos gimnazistát, Gábor osztálytársai is ott voltak a temetésen

A 16 éves vajai Tisza Gábor nemrég az iskolai zaklatások miatt dobta el magától az életét.
  • Szerző: Ripost

Mint a megírta, a kamasz fiút, Gábort a társai rendszeresen cikizték az iskolában, a fiatal pedig végül nem látott más kiutat, az öngyilkosságba menekült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2 Tények

Gábort ma, szeptember 17-én 15 órakor kísérték utolsó útjára. A Blikk úgy tudja, hogy az anyuka és a szűkebb gyászoló család koszorúkkal, virágokkal érkezett leróni kegyeletét a fiú előtt. A lap szerint az osztálytársak is részt vettek a temetésen, illetve az iskola buszával tanárok is eljöttek megadni Gábornak a végtisztességet.

A fiú általános iskolai osztálytársai is eljöttek, illetve volt osztályfőnöke is jelen volt. Gábort református szertartás keretein belül búcsúztatták el, ezt követően kísérték végső nyughelyére. Az urna mögött a megtört édesanya ment, kezében tartva a fia fotóját. Hangos zokogás rázta, ketten is támogatták.

Az osztálytársak a sor végére álltak be, és együtt kísérték a menetet a sírhelyhez. Amikor kiléptek a ravatalozóból, mintha meghasadt volna az ég, ugyanis eleredt az eső, a fiatalok pedig az ernyők alatt összebújva, lehorgasztott fejjel kísérték utolsó útjára Gábort – írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?