INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

ÖSSZEROPPANTAK BARÁTJUK HALÁLÁTÓL

Teljesen összetörtek a barátai annak a fiatal fiúnak, aki brutális balesetben halt meg Hodásznál. Az autó kigyulladt az ütközéskor, még a fiú egyik osztálytársa is oltotta a kocsit, rengetegen akartak segíteni, de a 14 éves fiú végül meghalt. Az édesanyja is a kocsiban ült, ő kéztöréssel megúszta a balesetet. Kristóf épp most fejezte be az általános iskolát, végig kitűnő volt, műszaki pályára készült. Barátai azt mondják, mindig jó kedve volt.

Nézd meg a teljes riportot!

NEVETETT A GYEREKEK MEGERŐSZAKOLÁSÁN

Még beszélni is nehéz róla, ugyanis döbbenetes és gyomorforgató részletek derültek ki a kerepesi családról, amelyben a gyermekeiket zaklatták. Még a gyermekvédelmi szakembereket is fenyegette a család... Ha a kicsik ellenkeztek, akkor megverték őket vagy az apjuk a szájukba vizelt. Sőt koldulni is elküldték őket. Az egészet a nagymama végignézte, sőt a gyerekeket bíztatta vagy épp nevetett rajtuk. A bíróság most mindhármukat letartóztatta. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

ÉGŐ HÁZBA ROHANTAK BE A FÉRFIÉRT

Kórházba kellett vinni azt a két rendőrt, akik az életüket kockáztatva mentettek meg egy férfit, aki nem tudott kimenekülni egy égő házból Gyálon. A bejelentés után a közelben lévő járőrök értek oda először a tűzhöz. Azonnal cselekedtek, bementek, hogy megmentsék a 95 éves férfit. A hatalmas füst és az óriási lángok miatt szinte semmit nem láttak, végül eszméletlen állapotban találták meg az idős férfit.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖKÖLLEL AKARTA LEÜTNI A BETEGHORDÓT

Ököllel akarta megütni a beteghordót egy férfi a szolnoki kórházban. A részeg férfit azért vitték a kórházba, mert azt mondta, koronavírusra utaló tünetei vannak, ez még áprilisban történt. A kórházban azonban idegesen fel-alá járkált, majd amikor rászóltak, ő visszaszólt a dolgozóknak, szidta őket. Az egyik beteghordót később meg is akarta ütni. A férfit most elítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?