INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

VÍZ ALÁ SZORULT AUTÓJÁVAL, TÚLÉLTE

Autójával átpördült a szalagkorláton, majd a patakba zuhant egy nő Biatorbágy és Sóskút között. Egy arra járó daruskocsis férfi vette észre a vízben felborulva az autót, ő ment oda és húzta ki a kocsit. Csak ezután derült ki, hogy az autóban ül egy nő, aki már nem lélegzik. A mentősöknek azonban sikerült újraéleszteniük.

Nézd meg a teljes videót itt!

TORNÁDÓ ÖLT GYEREKET AZ UGRÁLÓVÁRBAN

Kisgyerekekkel teli ugrálóvárakat kapott fel egy hirtelen keletkezett tornádó Kínában. A szél másodpercek alatt kitépte az ugrálóvárakat és tízméteres magasságba emelte. A várban levő gyerekek nem tudtak megkapaszkodni és kizuhantak. Két kisgyerek meghalt a balesetben. Nagyon sokan megsérültek.

Nézd meg a teljes videót itt!

FENYEGETTE A CSALÁDJÁT, FELDARABOLTÁK

Alvilági személy volt - ezt állítja a gyilkossággal gyanúsított nő családja arról a férfiról, akit feldarabolva és lesavazva találtak nejlonzsákokban Jászalsószentgyörgy határában. Az osztrák férfit élettársa gyilkolta meg és darabolta fel, majd a maradványokat telekocsival Jászladányba vitte. Ott édesanyja segítségével a feldarabolt testet lesavazták és kirakták a határba. A bűnpártolással gyanúsított nő a Tényeknek azt mondta: volt veje folyamatosan családja kiirtásával fenyegetőzött.

Nézd meg a teljes videót itt!

DRÁGUL A KENYÉR AZ ASZÁLY MIATT

Drágulhat a kenyér és a pékáru is az óriási aszály miatt. A gazdák már most attól tartanak, hogy sokkal kevesebb terméssel kell számolniuk, ez pedig előbb-utóbb az élelmiszerek árában is megmutatkozik. A szárazság miatt nem tudják, hogy mikor vessék el a napraforgót A rendkívüli helyzetre való tekintettel a kormány meghosszabbítja a mezőgazdasági vízhasznosítási idényt.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?